Quantcast
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, 9:59:15 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Με τις νέες μεταγραφές και τη σοβαρότητα που οργανώνεται η παρουσία της ομάδας των Κρουσίων του Αγ. Αντωνίου στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανοίγονται ορίζοντες επιτυχιών με στόχο την διάκριση στις τρεις πρώτες θέσεις της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.
Τόσο ο πρόεδρος Ανέστης Σεφερίδης όσο και ο προπονητής Παύλος Πράσινος –γυμναστής στο επάγγελμα-  με τους άξιους ποδοσφαιριστές αλλά και οι φίλαθλοι του χωριού πιστεύουν για υψηλότερα σκαλοπάτια αφού όλη  η ομάδα είναι  αποφασισμένη να αγωνισθεί για τον Άγιο Αντώνιο.

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:40

Εγκλωβισμένοι... οι Έλληνες των Σκοπίων

Συντάκτης:

...Στην Ελληνική “Πρεσβεία” στα Σκόπια δεν του άνοιξαν καν την πόρτα! του μίλησαν ψυχρά και ξερά από το θυροτηλέφωνο, λέγοντας του: “Η Ελλάδα (κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει καμιά ελληνική μειονότητα στα Σκόπια”.1

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:39

«Κραυγή» αγωνίας από τη διοίκηση του Κιλκισιακού

Συντάκτης:

Μπορεί ο Κιλκισιακός να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής βρισκόμενος στην πρώτη θέση, αλλά για να πετύχει την άνοδο στην Γ’ Εθνική εξαρτάται από όλους τους κιλκισιώτες, τους φιλάθλους και τους φορείς. Και πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, η διοίκηση της ομάδας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. κάνοντας έκκληση σε όλους να στηρίξουν την ομάδα, ηθικά και οικονομικά.

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:28

Δασοτουρισμός με 40 χώρους δασικής αναψυχής στο Πάικο

Συντάκτης:

Τη συμβολή του Υφυπουργού Κ. Κιλτίδη στην άμεση χρηματοδότηση των έργων με τα οποία υλοποιήθηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δασοτουριστικής ανάπτυξης του Πάικου  εξαίρει το δασαρχείο Γουμένιοσσας και ο δασάρχης Αντώνης Τζάκος με ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την εκεί επίσκεψη του κ. Κιλτίδη, όταν εγκαινίασε το κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης και περιηγήθηκε τα έργα.

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:20

Η ενδοικογενειακή βία και η αντιμετώπισή της

Συντάκτης:

Σύμφωνα με το  πρόγραμμα  Στρατηγικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού  Δράσεων  της  Ελληνικής Αστυνομίας  για την προσεχή  τριετία  2008-2010  από τις  πλέον σημαντικές κύριες  δράσεις  που  πρέπει  να  εμπεριέχονται στα  σχέδια των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την υλοποίηση των στόχων και προτεραιοτήτων είναι και  η  αντιμετώπιση της  ενδοοικογενειακής  βίας .
Σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς καταγράφεται μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ενημέρωσης - επιμόρφωσης των στελεχών της στο καίριο αυτό πρόβλημα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 10:17

Πρότυπη λειτουργία Του Γηροκομείου Κιλκίς

Συντάκτης:

Την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008, η Υποδιοικητής της 4ης Δ.Υ.Πε. Μακεδονίας-Θράκης, κ. Ειρήνη Πατσινακίδου επισκέφθηκε τον Οίκο Ευγηρίας και Θ.Χ.Π. Κιλκίς στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης με σκοπό την  ενημέρωσή της για τρέχοντα θέματα λειτουργίας της Μονάδας, καθώς και την πορεία του έργου κατασκευής του νέου Θεραπευτηρίου.

Τα δασοτεχνικά έργα που έχουν υλοποιηθεί με ευθύνη του Δασαρχείου Γουμένισσας στο Πάϊκο επιθεώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης συνοδευόμενος από το Διευθυντή Δασών κ. Ιωάννη Μπαλαγιάννη και τους Δασάρχες Κιλκίς κ. Χρήστο Βασιλάκο και Γουμένισσας κ. Αλέξανδρο Τζάκο.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 09:21

Τροχονόμος της χρονιάς Ο κ. Ιωάννης Παρδάλης

Συντάκτης:

Την  Τρίτη 11 Νοεμβρίου στα πλαίσια  διεξαγωγής   του ετησίου συνεδρίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) που πραγματοποιήθηκε  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με θέμα την πρόληψη   τροχαίων ατυχημάτων, ο Πρόεδρός της κ. ΜΠΡΑΒΟΣ Φωκίωνας, βράβευσε ως καλύτερο τροχονόμο της χρονιάς για την προσφορά του στον τομέα της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και της προστασίας της ζωής των πολιτών, τον Αστ/κα ΠΑΡΔΑΛΗ Ιωάννη, που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 09:20

Το 7ο Δημοτικό Κιλκίς στις εγκαταστάσεις μας

Συντάκτης:

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του δημοσιογραφικού μας οργανισμού, στο Μεταλλικό, μαθητές και μαθήτριες της Δ’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, που συνοδεύονταν από τη δασκάλα τους Αντωνία Τσακιρούδη.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 07:30

Τρία αιολικά πάρκα σε Πολύκαστρο-Δοϊράνη

Συντάκτης:

Η λεκάνη της Δοϊράνης και το άνοιγμα της κοιλάδας του Αξιού στην περιοχή του Πολυκάστρου, αποτελούν τις δυο περιοχές του νομού που προσφέρονται για αξιοποίηση της αιολικής ενέργειας, αφού η ένταση του βαρδάρη μπορεί να κινεί τις τεράστιες ανεμογεννήτριες και να παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα. Το ενδιαφέρον γι’ αυτές τις δυο περιοχές υπήρξε έντονο εδώ και χρόνια, από πολλούς επενδυτές, από τότε ουσιαστικά που η χώρα μας άνοιξε το πρώτο «παράθυρο» στην αξιοποίηση της αιολικής ενέργειας.