Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς
«Επίορκοι, κοπανατζήδες, τεμπέληδες, ανίκανοι…»
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και για τους «κοπανατζήδες», τους «τεμπέληδες», τους «ανίκανους» κ.λ.π. από την κυβέρνηση,
Ζητήσαμε την πλήρωση έξι σημαντικών κενών με την πρόσληψη έξι γιατρών στις ειδικότητες που «πονάμε». Περιμένουμε.
Ξεκινήσαμε από τα δύσκολα, τα θέματα εκείνα που παραμένουν «ανοιχτές πληγές» για το Νοσοκομείο μας.
Διοικούν ξανά οι “Ενωμένοι Εργαζόμενοι, αλλά με θεαματική ενίσχυση του ΠΑΜΕ
Συντάκτης: Eidisis.gr
Τρία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των εκλογών στους δημοτικούς υπαλλήλους και στο σύλλογο ΟΤΑ ν. Κιλκίς την Πέμπτη 11 Απριλίου.
Κατ’ αρχήν η μεγάλη αύξηση της δυναμης του ΠΑΜΕ που εκφράστηκε με την εκλογή τεσσάρων συμβούλων στο 11μελές διοικητικό συμβούλιο, αντί των δυο που διέθετε στην απελθούσα διοίκηση.
Ενημέρωση με αντικρουόμενες θέσεις. Η απόφαση όταν έρθει η ώρα
Συντάκτης: Eidisis.gr
Η μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή Γερακαρού-Βάθης του Δήμου Κιλκίς, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς τέθηκε προ ημερησίας διατάξεως και συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πληρέστερη και λεπτομερή ενημέρωση του Σώματος σχετικά με το θέμα αυτό.
Το Δασαρχείο Κιλκίς, σε συνεργασία με την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, το Β΄ Λύκειο Κιλκίς, το Β΄ Γυμνάσιο Κιλκίς, το Ε΄ Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς, διοργάνωσε στις 2-4-2013 συμβολική συμπληρωματική αναδάσωση σε συνδυασμό με τη συντήρηση και την περιποίηση δενδρυλλίων
Από την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 ξεκίνησαν οι παραγγελίες για τα προϊόντα: Απορρυπαντικά, Χαρτικά και Αλεύρι. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.
Διάλογος για τους λαθρομετανάστες και τα τοπικά προβλήματα
Συντάκτης: Eidisis.gr
Σε δυο ώρες διάλογο με τους πολίτες των Ευζώνων ο Δήγμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας είχε την ευκαιρία και να ακούσει τα τοπικά προβλήματα, αλλά και να ενημερώσει με τη σειρά του τους πολίτες για τα ευρύτερα θέματα του δήμου και τη δραστηριότητα της δημοτικής αρχής.
Οι ελπίδες που διαφάνηκαν πέρυσι ότι το φυσικό αέριο θα φτάσει στα νοικοκυριά του Κιλκίς διαψεύστηκαν μετά την άγονη κατάληξη της προκήρυξης πρόσκλησης ενδιαφέροντος ιδιωτών για τη σύσταση της ΕΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας, εταιρείας που θα έχει ως αντικείμενο την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου και την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς.
Εκδρομή - προσκύνημα πραγματοποίησε ο Συλλόγος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς "Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ" στη μονή Αγίου Ραφαήλ στη Γρίβα.
Υψηλό αγνωστικό φρόνημα καταγράφηκε μεταξύ των κατοίκων της Κάρπης που συμμετείχαν σε συγκέντρωση την Παρασκευή 5 Απριλίου με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου και θέμα «Ενημέρωση – εξελίξεις» αναφορικά με την υδροδότηση του Δήμου Παιονίας από το υδραγωγείο της κοινότητας Κάρπης.