Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:17:49 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο τραγικό θάνατο της αγαπητής συναδέλφου Μαρίας Μπρόβα.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους της.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-6-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-6-2024)

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς με χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή πιστοποιημένου σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών στις 6-7-2024 & 7-7-2024 και ώρες 09:00-15:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Habitat.

Ζητείται βοηθός βυτιοφόρου διανομής πετρελαίου θέρμανσης με ADR και ΠΕΙ

από εταιρεία διανομής πετρελαίου θέρμανσης στο Γαλλικό Κιλκίς.

Ζητείται υπάλληλος πρατηρίου Υγρών καυσίμων στο Γαλλικό Κιλκίς.

Έγγραφο με το οποίο η διοίκηση της εταιρείας Fieratex ανακοινώνει στους εργαζόμενους ότι το καθεστώς διαθεσιμότητας λαμβάνει παράταση μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν στα χέρια τους από την προηγούμενη Παρασκευή οι εργαζόμενοι της Fieratex. Πλέον η αίσθηση-φόβος που είχαν οι εργαζόμενοι για οριστική διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου αποτελεί το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κλοπές μεγάλων δημοτικών μεταλλικών κάδων, που έγιναν σε διάφορες περιοχές του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης, όπως αποκάλυψε το eidisis.gr.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση έχει ως εξής:

Καιρό τώρα ο δήμος Κιλκίς ταλανίζονταν με τις κλοπές των μεταλλικών σκαφών που τοποθετούσε στα χωριά για την περισυλλογή των ογκωδών απορριμμάτων.

Κάποιοι επιτήδειοι έβγαζαν εύκολα το «μεροκάματό» τους. Έβγαιναν το βράδυ στα χωριά, εύρισκαν τις σκάφες που είχε βάλει ο δήμος Κιλκίς -συνήθως έξω από τους οικισμούς για να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι- και σχεδόν απαρατήρητοι και με άνεση τις έπαιρναν κι έφευγαν. Οι σκάφες μεταφέρονταν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου σπείρα είχε την «έδρα» της, τις έβαφαν και στη συνέχεια τις πουλούσαν σε ιδιώτες-εργολάβους.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία (και ασφάλεια) η εκπαίδευση Κυπρίων Εθνοφυλάκων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) στο «Εθνικό Πρότυπο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Αγώνος σε Αστικό Περιβάλλον» (ΕΠΚΕΑΑΠ) της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, που φέρει την ιστορική ονομασία «Πόντος», στο Κιλκίς.