Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, 7:57:40 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 14:05

Με Υ. ΜΑ-Θ Μαργ. Τζήμα οι εκδηλώσεις της επετείου

Συντάκτης:
Κορυφώνονται το Σάββατο 21 Ιουνίου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς για την 95η επέτειο της ιστορικής Μάχης του 1913 και της απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τη παρουσία του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Μαργαρίτη Τζίμα και θα περιλαμβάνουν:
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 14:03

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου ο Κουβέλης στο Κιλκίς

Συντάκτης:
Την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008 και ώρα 8.30 μ.μ. θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης.
Θέμα της ομιλίας του: "Οι πολιτικές εξελίξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ"
Από την Δημοτική Συνεργασία Γουμένισσας και τον επικεφαλής της Αθ. Τζούρτζο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 Με μεγάλη έκπληξη και οργή γίναμε μάρτυρες μιας πράξης της Δημοτικής Αρχής, που εκφράστηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Τρέγκα Γεώργιο και η οποία στρέφεται κατά των ίδιων των πολιτών του δήμου Γουμένισσας  και της ποιότητας ζωής τους.
Ο Βουλευτής Κιλκίς   της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης επέστρεψε το Σάββατο 14 Ιουνίου από το ταξίδι που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, όπου είχε συναντήσεις με ανώτερους αξιωματούχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ακαδημαϊκούς από Πανεπιστήμια της Βοστώνης για θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 13:57

Δηλώστε τα ακίνητά σας Κιλκισιώτες

Συντάκτης:
Η πόλη του Κιλκίς συμπεριελήφθη στις υπό κτηματογράφηση περιοχές της χώρας έπειτα από σχετική απόφαση της «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ». Σε ανακοίνωση του δήμου Κιλκίς αναφέρεται ότι «καλούνται όλοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του Δήμου μας, που διαθέτουν ακίνητη περιουσία, να υποβάλουν δηλώσεις για την περιουσία τους αυτή στο διάστημα από 17 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2008.
 Με σαφή και σχεδόν ειρωνικό τρόπο ο Βουλευτής Σάββας Τσιτουρίδης αποδοκιμάζει την αθέτηση της δέσμευσης του Υπουργού Εσωτερικών, τον Νοέμβριο του 2007 ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας περί συμπερίληψης του ν. Κιλκίς στο καθεστώς των παραμεθόριων περιοχών, και τον ερωτά με νέα ερώτησή του στη Βουλή, πότε θα νομοθετήσει το Υπουργείο Εσωτερικών.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Ξεκινά από την Τρίτη και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις ακίνητης περιουσίας για τις 107 νέες περιοχές που εντάσσονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο των Νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης και τις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας.
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 13:39

Μάχες για τις πρωτιές

Συντάκτης:
Η ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων πλησιάζει και όλες οι ομάδες πάρει τα κομπιουτεράκια τους και υπολογίζουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να συνεχίσουν κυρίως στην μεγάλη κατηγορία των playoff που θα προκύψει από τους 4ης πρώτους των δύο ομίλων αντίστοιχα.
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 13:37

Μοιτοσυκλετιστές στον ιππικό όμιλο Ράντσο

Συντάκτης:
Φωτογραφίες από Το 1ο καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε ο σύλλογος μοτοσικλετιστών twinheads chapter kilkis στον ιππικό όμιλο Ράντσο Κιλκίς άφησε εποχή.. Όσοι ήταν εκεί θα το ξέρουν ήδη.  Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τους επισκέπτες και φίλους του Ράντσου αφού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όχι άλογα, αλλά μοναδικά μοντέλα Harley – Davidson.
Για όσους απουσίασαν ας είναι το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί μια ισχνή απεικόνιση όσων θαυμάσιων συνέβησαν το βράδυ της 24ης Μαϊου στο Ράντσο.
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008 09:34

Γ. Φλωρίδης: Δίκαιος ο αγώνας των γιατρών

Συντάκτης:
Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Φλωρίδης, σχετικά με την διήμερη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είχαμε προειδοποιήσει ότι η συνδυασμένη πολιτική αδιαφορίας και εμπαιγμού της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας θα φέρει σε αδιέξοδο και απόγνωση τους γιατρούς και τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της χώρας.