Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 8:02:05 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:56

Ζητήσαμε νευρολόγο. Εμείς δεν προσλαμβάνουμε

Συντάκτης:
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Δημ. Ασημακίδης, ευαίσθητος όπως πάντα σε κάθε δημοσίευμα που αφορά στο ίδρυμα που διοικεί, απέστειλε την ακόλουθη απάντηση σε καταγγελία του κ. Αριστείδη Παρασκευαϊδη.
“Σχετικά με το ως άνω δημοσίευμα, σας επισημαίνω τα κάτωθι:
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:52

ΠΑΟ καλεί ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Συντάκτης:
Όλα είναι έτοιμα για τη συμμετοχή της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς σε ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Κατερίνη στα πλαίσια της συνεργασίας της αθηναϊκής ΠΑΕ με ομάδες της Βορείου Ελλάδος. Ο Αλέξανδρος θα συμμετέχει με δυο τμήματα παίδων και ένα junior. Το τουρνουά θα διεξαχθεί παρουσία του τεχνικού team της ΠΑΕ ΠΑΟ, καθηγητών των ΤΕΦΑΑ Σερρών καθώς και του Σπύρου Λιβαθηνού, προέδρου των Πρασίνων Ακαδημιών.
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2007 09:51

Σε αγώνα πυγμαχίας αθλητές του Α.Σ. “Η ΤΟΛΜΗ”

Συντάκτης:
Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες πυγμαχίας (πραβατζή) στο Παλέ Ντε Σπορ Θεσσαλονίκης το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2007.
Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και το επίπεδο στους έμπειρους υψηλό και καλό στους αθλητές-αθλήτριες με λίγους αγώνες.
 Καταιγιστική είναι η δράση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς. Οι άνδρες της προσέθεσαν μια ακόμη επιτυχία, στις πολλές του τελευταίου χρόνου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα συνεχόμενα και πολλαπλά χτυπήματα στον χώρο της καλλιέργειας και του ναρκοεμπορίου προκαλούν τα θετικά σχόλια της κοινής γνώμης και τον απεριόριστο σεβασμότων πολιτών προς τους  άνδρες της ΟΔΝ και το κοινωφελέστατο έργο τους.
 Ετος επάρκειας και υγιεινής του πόσιμου νερού χαρακτηρίζει το 2008 η νέα δημοτική αρχή Ευρωπού, γι’ αυτό και το τεχνικό πρόγραμμα για την εκτέλεση έργων κατά το 2008 σηματοδοτείτε από τέσσερα σημαντικά έργα που έχουν να κάνουν με την ύδρευση: Οι κατασκευές δυο νέων δεξαμενών ύδρευσης σε Αγιο Πέτρο και Τούμπα,, η κατασκευή νέου αγωγού σύνδεσης της γεώτρησης με τη δεξαμενή του Αγίου Πέτρου (μήκους 1500 μέτρων) και η ανόρυξη νέας γεώτρησης στον Ευρωπό.
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2007 12:54

Τίμησαν το Γυμνασιάρχη Αντώνιο Μπερεδήμα

Συντάκτης:
Κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία του Χέρσου, ο Δήμαρχος Χέρσου κ. Ανθρακίδης Χρήστος και το Δημοτικό Συμβούλιο Χέρσου τίμησε τον, επί σειρά ετών, Γυμνασιάρχη Χέρσου κ. Μπερεδήμα Αντώνιο, με αφορμή τη συνταξιοδότησή του, προσφέροντας του μια αναμνηστική εικόνα της Παναγίας.
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2007 12:52

Νέοι ποδηλάτες στο Βιολογικό Κιλκίς

Συντάκτης:
 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ο ποδηλατικός περίπατος στην πόλη του Κιλκίς, που οργανώθηκε από τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ., τη Δ.Ε.Τ.Π.Α.Κ. και τους εθελοντές του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων.  
Οι ποδηλάτες πέρασαν από τις οδούς Ελ. Βενιζέλου - Παύλου Μελά – 21η Ιουνίου – Πολυτεχνείου – Εθν. Αντίστασης – Προφήτη Ηλία και κατέληξαν στον Βιολογικό Καθαρισμό. Στο τέλος της διαδρομής πραγματοποιήθηκε κλήρωση η οποία ανέδειξε  τους 3 νικητές: Βασιλειάδης Γιώργος – Σιδηρόπουλος Αλέξης – Ποζίδης Παύλος, οι οποίοι και παρέλαβαν από ένα ποδήλατο αξίας 265 _.
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2007 12:48

Ψυχάρα η Γουμένισσα

Συντάκτης:

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΜΕ 67-66 ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ

Μια σπουδαία βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Α.Ο. Γουμένισσας, ο οποίος πραγματοποιώντας μια πολύ δυνατή εμφάνιση νίκησε στην έδρα της την αξιόλογη και ισχυρή ομάδα του Αμύντα με67-66. Μια δυνατή αναμέτρηση, που βάδιζε πόντο-πόντο και το ροζ φύλλο του αγώνα κρίθηκε στα τελευταία είκοσι δευτερόλεπτα, όταν η Γουμένισσα είχε την τελευταία επίθεση και ενώ το σκορ ήταν 66-66, κινήθηκε έξυπνα, και στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα στο μπάσιμο του Μπάγκι, του έγινε φάουλ. Μια εύστοχη βολή αρκούσε για να πανηγυρίσει η Γουμένισσα μια μεγάλη νίκη, από μια ομάδα που είχε ηττηθεί στην έδρα της για το Κύπελλο.
Πέρασε από τις φλόγες αλλά δεν κάηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς, ο οποίος έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από τα Βριλήσσια, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 23-26. Η απαράδεκτη συμπεριφορά των γηπεδούχων ήταν και ο λόγος της φτωχής νίκης του ΓΑΣΚ. Τα Βριλήσσια παίζοντας σκληρά και αντιαθλητικά δεν άφησαν περιθώριο για καλό χάντμπολ ενώ η απαράδεκτη ενέργεια των Χ. Βαμβακά και Χατζημικέ είχε σαν αποτέλεσμα και την άδικη αποβολή στο 5’ του Δημήτρη Τσακίρη, όπως την είδε και ο Χατζημικές.
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2007 11:26

Τσιτουρίδης: Καλά νέα για το «παραμεθορίων»

Συντάκτης:
 Τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Π. Παυλόπουλου και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για την ένταξη του ν. Κιλκίς στο καθεστώς των παραμεθορίων περιοχών, μετέφερε στη διοίκηση της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς ο βουλευτής Σάββας Τσιτουρίδης, σε συνάντηση που είχε μαζί της στο γραφείο του, μετά από πρόσκλησή του.