Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 7:56:18 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 17:45

ΠΡΟΣΟΧΗ, κάποιος στο παρκάκι πυροβολεί γατιά!

Συντάκτης:

Σοκ προκαλεί η καταγγελία στην οποία προέβη ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που πραγματοποιήθηκε στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook, αναφέρεται ότι βρέθηκε μια γάτα η οποία έχει δεχθεί πυροβολισμό! Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία έγινε σε πάρκο κοντά στη νέα νομαρχία Κιλκίς.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 13:29

Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Ακρίτα Κιλκίς

Συντάκτης:

Ισχυρή χαλαζόπτωση είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαρτίου στον οικισμό του Ακρίτα ν. Κιλκίς. Οι εικόνες μέσα από τον οικισμό είναι πολύ χαρακτηριστικές της έντασης του φαινομένου. Οι δρόμοι και τα πάρκα του Ακρίτα άσπρισαν από το χαλάζι και η εικόνα παραπέμπει σε χιονόπτωση.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 12:30

Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα 11/03 σε οικισμούς της Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης τη Δευτέρα 11-03-2024 σε περιοχές του Κιλκίς.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 09:28

Νέο Κεφίρ με Μπανάνα, Βρώμη & Μέλι από τη Φάρμα Κουκάκη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η Φάρμα Κουκάκη λανσάρει το νέο Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των Κεφίρ, με έναν συνδυασμό συστατικών που αποτελεί την απόλυτη τάση της εποχής!

Στις 16 Απριλίου ημέρα Τρίτη, θα γίνει συνδιάσκεψη στις ΣΕΡΡΕΣ με τη συμμετοχή των Νομών Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΠΣ) για ενημέρωση επί παντός θέματος.

Σας γνωρίζουμε πως οι απασχολούμενοι συνταξιούχοι μετά την 01-01-2024 πρέπει να υποβάλλον ηλεκτρονικά δήλωση για την απασχόληση τους.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-3-2024)

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 14:01

Έφυγε από τη ζωή η Βεατρίκη Χασεκίδου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Μια εμβληματική μορφή της Αριστεράς με πολυετή πολιτική δράση στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη, η Βεατρίκη Χασεκίδου, έφυγε από τη ζωή νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου.

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 12:53

Ξενάγηση με τον Χάρη Μελιτόπουλο στο σπήλαιο του Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το σπήλαιο του Αγίου Γεωργίου είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης του Κιλκίς και βρίσκεται στους πρόποδες του ομώνυμου λόφου της πόλης. Είναι ένα από τα 27 σπήλαια της χώρας μας που είναι επισκέψιμα, παρά το ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 15.000 σπήλαια. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και η συνολική του έκταση αγγίζει τα 1.000τ.μ.

Πρότεινε και παρέθεσε σειρά πειστικών επιχειρημάτων  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, επαναφέροντας προγενέστερο αίτημα του επιχειρηματικού κόσμου

Στην ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας, που αποτελεί βασικό «γρανάζι» της οικονομίας, αλλά και στην ανάδειξη της γεωστρατηγικής θέσης της Κεντρικής Μακεδονίας, με σειρά ωφελειών για την ευρύτερη περιοχή θα μπορούσε να συνεισφέρει η δημιουργία cargo αεροδρομίου.