Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 7:30:04 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 22:13

Έλλη Φρεγγίδου: Εις μνήμην του Σταύρου Φάσσου

Συντάκτης:

Κοντά 22 χρόνια κρατούσε η συνεργασία μου με τον Σταύρο Φάσσο. Τον γνώρισα ως φοιτήτρια ψυχολογίας, όταν τα χειρόγραφα ακόμα κείμενά μου, έφταναν στα χέρια του ως αρχισυντάκτης της ιστορικής εφημερίδας ΜΑΧΗΤΗΣ του Κιλκίς.

Στο πρόσωπο του Σταύρου βρήκα τον μέντορα στην αρθρογραφία αλλά και έναν εξαίρετο γνώστη ιστορίας, γλώσσας και πολιτισμού.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απρόσμενη απώλεια του Σταύρου Φάσσου, αρχισυντάκτη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος «Μαχητής του Κιλκίς».  Αγάπησε αληθινά το τόπο μας, έδωσε μάχες αποζητώντας το δίκαιο, τίμησε τη δημοσιογραφία με το ήθος του, υπήρξε άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας με ευφυή γραφή.

Ζητούνται άτομα για εργασία στο Αναψυκτήριο Ράντσο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6976993221 Σωτήρης Πατσιούρας 

Ξεκινάει τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ευρωπού την Τετάρτη 5 Ιουνίου

Η ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC, με έντονη αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε δυναμικά για άλλη μια χρονιά στη δράση «Pink Together» που διοργάνωσε ο σύλλογος «Άλμα Ζωής» στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 26 Μαΐου.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το αδόκητο χαμό του αγαπητού και σεμνού Σταύρου Φάσσου, ο οποίος ως γνωστόν ανήκε στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του ΜΑΧΗΤΗ.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίστηκε ένας Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι διακινεί ναρκωτικά και συνελήφθη στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε το παράνομο εμπόρευμά του.

Τη λειτουργία του νέου ψηφιακού μαστογράφου του ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Γουμένισσας προς όφελος όλων των γυναικών της ευρύτερης περιοχής.

Στην ανακοίνωσή του το ίδρυμα αναφέρει:

Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου, του φίλου Σταύρου Φάσσου. Ο Σταύρος, σταθερά προσανατολισμένος σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας,  με τη δυνατή του πένα,  στα 47 χρόνια της δημοσιογραφικής του διαδρομής στην “οικογένεια” του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του “ΜΑΧΗΤΗ”, σφυρηλάτησε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες του τόπου μας, υπερασπιζόμενος πάντοτε με σθένος, δύναμη, με λογική και με καθαρή “ματιά” το δίκαιο.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Δευτέρα 3 Ιουνίου.