Quantcast
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, 3:26:34 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθησαν στις 6 Ιουνίου 2023 το απόγευμα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 4 άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 13:18

Στα σκαριά νέο αιολικό στην Παιονία

Συντάκτης:

Πήρε το πράσινο φως σχετικά με τους περιβαλλοντικούς όρους ακόμα ένα πρότζεκτ πράσινης ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα με απόφαση του ΥΠΕΝ εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι και περιορισμοί η εφαρμογή των οποίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 16 MW» της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΥΚΟΤΟΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», το οποίο θα κατασκευαστεί στη θέση «Λυκότοπος» του Δήμου Παιονίας.

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 12:53

Ο ΣΕΒ επισκέφθηκε τον βιομηχανικό χώρο της ELVIAL

Συντάκτης:

Ο ΣΕΒ κοντά σε επιχειρήσεις. Σε μια κίνηση που έχει σκοπό να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, ιδιαιτέρως στην ελληνική περιφέρεια, ο ΣΕΒ επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Κεντρική Μακεδονία.  Η ELVIAL είχε τη χαρά να υποδεχθεί τα μέλη του ΣΕΒ την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-6-2023)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-6-2023)

Ανακοινώνεται ότι, από 6 έως και 8 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί εκπαίδευση Μονάδων στη περιοχή ΟΡΕΟΒΙΤΣΑ, ανατολικά του ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ Πολυκάστρου.

Στην παραπάνω περιοχή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά το προαναφερόμενο διάστημα η κίνηση και παραμονή προσωπικού, οχημάτων και ζώων προς αποφυγή ατυχημάτων.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας, στα πλαίσια των Συνοδευτικών Δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού , το Σάββατο 10/06/2023, στον Ξενώνα στα Λιβάδια . Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:

«Η Μεγάλη Ευχή της  Σάλμα» στις 6:00 μ.μ.  «Η

Ρόζα της Σμύρνης»στις 7:30 μ.μ.

Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των Συνοδευτικών Δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει επιτόπια ενημέρωση τη Δευτέρα 12/06/2023:

11:00 π.μ. , στον Ξενώνα στα Λιβάδια

Η     κινητή μονάδα (VAN) είναι ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες (Διατροφολόγο, Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο) ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά.

Βασικός άξονας της επιτόπιας ενημέρωσης θα είναι η ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής, για θέματα κοινωνικοποίησης παιδιών και υλοποίηση δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Η κινητή μονάδα στοχεύει στην ενημέρωση των ωφελουμένων, παρέχοντας με διαδραστικό τρόπο σημαντικές συμβουλές. Τέλος, θα δοθεί εκπαιδευτικό ψυχαγωγικό υλικό.

Βρεθήκαμε στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια της 19ης διεθνούς έκθεσης Alexpo.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε και να γνωριστούμε από κοντά με τον επιχειρηματικό κόσμο της Θράκης και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης σε μια εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν χιλιάδες κόσμου. Η 19η έκθεση Alexpo, που πραγματοποιήθηκε 12-16 Μαΐου, ήταν αφιερωμένη στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι μπόρεσαν να συζητήσουν για την πρόοδο τους σε εμπορικές συμφωνίες, τεχνογνωσία και εσωστρέφεια. 

Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 13:04

Η ELVIAL ασημένιος χορηγός της ημερίδας ΕΣΩ2023

Συντάκτης:

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για 11η χρονιά, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ΕΣΩ2023. Στις 24 Μαΐου η ΕΣΩ άνοιξε τις πόρτες της και προσέλκυσε τα βλέμματα των ανθρώπων της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Η ELVIAL ως ασημένιος χορηγός της εκδήλωσης, στηρίζει εκδηλώσεις σαν αυτή, δείχνοντας πάντοτε ιδιαίτερη βαρύτητα στις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες πρακτικές. Η βασική θεματική της ημερίδας με ονομασία “MULTIVERSE”, ανέδειξε τη νέα αρχιτεκτονική κουλτούρα ιδιαιτέρως στον αστικό ιστό και τόνισε την όλο και αυξανόμενη ανάγκη για βιωσιμότητα και οικολογικές λύσεις στην κατασκευή καθώς βρισκόμαστε στην αυγή ενός πλήρως ψηφιακού και εκβιομηχανισμένου κόσμου.