Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 4:30:51 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-4-2024)

Τη στήριξη και συμπαράστασή της στον αστυνομικό που υπέστη τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του τα ξημερώματα της Δευτέρας, κι ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας του, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Ε.ΑΣ.Υ.Ν.) Ν. Κιλκίς, τον οποίο και χαρακτηρίζει άνανδρη επίθεση.

Η  Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Κιλκίς διοργάνωσε, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, επίκαιρη Ενημερωτική Ημερίδα την 27η Μαρτίου 2024 με Θέμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» για τις νέες διαδικασίες & υποβολές στο ΕΡΓΑΝΗ, τις ατομικές συμβάσεις εργασίας, τον τρόπο επικοινωνίας εργοδότη - εργαζομένων - λογιστή, τις  δυσκολίες, τα προβλήματα και  τις  λύσεις τους.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τη σύμβασης εκχώρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ της  ολοκλήρωσης του δρόμου  Νέα Σάντα- Κόμβος Ασσήρου και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, απομένει η τυπική υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάμεσα στα δυο μέρη.

Οι γυναίκες – μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς θα αφεθούν στα μαγικά χέρια των σπουδαστριών αισθητικών της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Κιλκίς σε μια κοινή δράση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς με τη ΣΑΕΚ.

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποίησε επίσκεψη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Sunlight Technosystems στο Πεδινό  - Κιλκίς,  μέλος της Sunlight Group, που δίνει προστιθέμενη αξία, ενώ παράλληλα τονώνει την εγχώρια βιομηχανία και μάλιστα σε μία ακριτική περιοχή της χώρας, όπως είναι το Κιλκίς.

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 09:30

Οδηγός σωστής ανακύκλωσης από τον Δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Συνδημότες, επαγγελματίες και εργαζόμενοι στο δήμο μας, επιδιώκουμε  την συνεργασία και  την κατανόηση  σας, ώστε να βελτιώσουμε μαζί την εικόνα του δήμου σχετικά με την ανακύκλωση.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-4-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-4-2024)

Μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Κιλκίς υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, με τον εμπρησμό αυτοκινήτου αξιωματικού της Αστυνομίας στην πυλωτή της οικοδομής που διαμένει!