Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, 6:45:39 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Εποικοδομητικό διήμερο εργασιών πραγματοποιήθηκε στη Κεφαλονιά, με τη συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων της Επιμελητηριακής Κοινότητας, του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, όπως ο υπουργός  Ανάπτυξης  Κωνσταντίνος Σκρέκας, η υφυπουργός  Έλενα Ράπτη, οι βουλευτές Ολγα Γεροβασίλη & Παύλος Γερουλάνος. Το Επιμελητήριο Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Παιονίας και Α΄ Αντιπρόεδρο του Φορέα κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο.

Από τον Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι το Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης είναι επισκέψιμο για το κοινό σε νέες ημέρες και ώρες λειτουργίας.

Το Μουσείο θα λειτουργεί από Τετάρτη έως και Κυριακή κατά τις ώρες 9:00 με 15:00.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-5-2024)

Ελεύθερος αφέθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής  24 Μαΐου μετά την απολογία του στον ανακριτή Κιλκίς ο 54χρονος κτηνοτρόφος από τις Μουριές ο οποίος κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία με δόλο σε βάρος 45χρονου από τη Γεωργία.

Η απόφαση ανακριτή - εισαγγελέα εκδόθηκε μετά την απολογία τόσο του 54χρονου κτηνοτρόφου όσο και του 38χρονου πατέρα ενός εκ των ανηλίκων.

Η Αναπτυξιακή Κιλκίς σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό θεματικό εργαστήριο με τίτλο: «Γαστρονομικές περιπλανήσεις στο Κιλκίς: Τεχνικές βιωματικού γαστρονομικού τουρισμού» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουνίου 2024. Μια 100% πρακτική μαγειρική εμπειρία και αυθεντική περιήγηση σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι στο Κιλκίς.

Μια νέα μεγάλη αλλαγή στη διαμόρφωση και λειτουργία του Πάρκου – Κήπος υλοποιεί αυτές τις ημέρες ο Δήμος Κιλκίς, θέλοντας να κάνει τον χώρο του μεγάλου αυτού αστικού πάρκου πιο όμορφο και πιο λειτουργικό.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ θα περιοδεύσει στον Νομό Κιλκίς την  ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ, ακολουθώντας το παρακάτω πρόγραμμα:

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σας ενημερώνει ότι το περασμένο έτος (02/2023) υπεγράφη  Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του ΟΣΔ Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση».

Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 09:04

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 26 Μαΐου στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 26-05-2024 στην πόλη του Κιλκίς

 και συγκεκριμένα από ώρα 08:00 έως 10:00 στις παρακάτω οδούς:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-5-2024)