Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 4:15:50 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-5-2024)

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 2 Ιουνίου2024 63 οικισμούς και σε οδούς στην πόλη του Κιλκίς

Συγκεκριμένα από ώρα 06:00 έως 11:00 στις παρακάτω περιοχές:

Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Παιονίας  ξεκίνησε παρεμβάσεις καλλωπισμού σε δημόσιους  χώρους συνάθροισης και σε εγκαταστάσεις (πλατείες, πάρκα, σιντριβάνια κλπ).

Η Αντιδημαρχία  ΔΕ Ευρωπού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πρασίνου, την Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού, την ΔΕΥΑΠ και το Γυμνάσιο Ευρωπού πραγματοποίησαν την Δευτέρα  δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους.

Κοντά στον αγώνα των μαθητών και μαθητριών, που διαγωνίζονται στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, βρέθηκε για άλλη μια χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, τελώντας Ιερές Παρακλήσεις υπέρ φωτίσεως και ενισχύσεως των διαγωνιζομένων μαθητών και μαθητριών, την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, σε όλους τους Ναούς της πόλεως του Κιλκίς και όλων Κωμοπόλεων που λειτουργούν Γυμνάσια και Λύκεια.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 σε περιοχές της Παιονίας

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-5-2024)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-5-2024)

Στο Πεδινό, ένα όμορφο χωριό κοντά στο Κιλκίς, μπορεί κανείς να συναντήσει εντυπωσιακές λιμνοδεξαμενές - κρατήρες σεληνιακού τύπου! Ανατολικά του χωριού υπάρχει ένα όμορφο δασάκι, αλλά δυτικά του το νερό κάνει τα δικά του παιχνίδια.

Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι τέθηκε σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://akatharista.apps.gov.gr/, η οποία θα δέχεται τις δηλώσεις των υπόχρεων ιδιοκτητών για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους έως και τις 30 Ιουνίου 2024. Με νεότερη απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν και στον ιστότοπό του civilprotection.gov.gr

Υπόχρεοι καθαρισμού και υποβολής δήλωσης είναι οι ιδιοκτήτες, επικαρπωτές, μισθωτές ή υπομισθωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται: