Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:24:59 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-2-2024)

Η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ) προχωρά σε επένδυση άνω των €10 εκατ. για την απόκτηση και την αναβάθμιση παραγωγικών εγκαταστάσεων στο Mihajlovac της Σερβίας.

Η συγκεκριμένη μονάδα βρίσκεται σε στρατηγικής σημασίας τοποθεσία, μόλις 70 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι και πάνω στον κεντρικό οδικό άξονα που συνδέει τη Σερβία με τις γείτονες χώρες.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την την Πέμπτη 15/2, από ώρα       08:30        έως       15:00, σε οικισμούς των Μουριών: ΛΙΘΟΤΟ- ΨΥΧΡΟΒΡΥΣΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ).

Ο Συνεταιρισμός Ράδιο Ταξί Κιλκίς με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην προσπάθεια που καταβάλλει για να προσφέρει υπηρεσίες μετακίνησης υψηλού επιπέδου και χωρίς κανένα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ», κατάφερε και απέκτησε το ΠΡΩΤΟ «Λευκό Ταξί», με ειδική ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια, με στόχο την ποιοτική και ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας στην περιοχή (άτομα με κινητικές δυσκολίες και άτομα ΑΜΕΑ).

Ενοικιάζεται στο Κιλκίς (περιοχή Δημαρχείου), ηλιόλουστη υπερυψωμένη μονοκατοικία 98τμ, με αυλή. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα - μαγειρείο και μπάνιο με πατάρι. Έχει θέρμανση ατομικού λέβητα πετρελαίου, 2 κλιματιστικά ψύξη - θέρμανση (9αρι & 24αρι), ηλεκτρικό και ηλιακό θερμοσίφωνα, σίτες σε όλα τα δωμάτια, τέντες, χωρίς κοινόχρηστα. Είναι πλήρως βαμμένο.  Έχει νυχτερινό ρεύμα.

Παρά τα μπλόκα της αστυνομίας έφτασαν στους Ευζώνους και μέσα από χωράφια και χωραφόδρομους. Ανοιχτή μια λωρίδα και όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων.

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου  πλήρης ημερών σε ηλικία 89 ετών ο Απόστολος Στεφούδης.

Η κηδεία του γίνεται αυτήν την ώρα (2.30 μ.μ.) στη Μητρόπολη Κιλκίς από όπου θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία οι συγγενείς και οι φίλοι του.

 

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνελήφθη προχθές (10 Φεβρουαρίου 2024) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση, πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 09:25

Έρχεται στο Κιλκίς η Νίκη Κεραμέως

Συντάκτης:

  Με  την  παρούσα  σας ενημερώνουμε  ότι  την  Παρασκευή 8  Μαρτίου  θα  επισκεφθεί  το  νομό  Κιλκίς,  επίσημα  προσκεκ-λημένη  της  ΔΕΕΠ  Ν.Δ  ν.  Κιλκίς, η  Υπουργός  Εσωτερικών κ.  Νίκη  Κεραμέως.

Συνέντευξη στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη

Έχουμε την τιμή να μας υποδεχτεί στα γραφεία της Μητρόπολης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος με τον οποίο θα έχουμε μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για το θέμα των ημερών, για  το νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή και αφορά στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και στη δυνατότητα τεκνοθεσίας.