Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 4:38:12 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (13 Φεβρουαρίου 2024) το βράδυ σε περιοχή των Ευζώνων, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Διακοπή ρεύματος προγραμματίζει αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ο ΔΕΔΔΗΕ στους οικισμούς Λιθωτό και Ψυχρόβρυση (από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης προς τους οικισμούς) από τις 8:30 έως τις 15:00, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 12:31

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 18/2 στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 18/02/2024 από 8:00-09:00 και από 14:30 έως 15:30 στο Κιλκίς  και συγκεκριμένα στις οδούς:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή  11 Φεβρουαρίου ο σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ν. Κιλκίς. και αμέσως μετά τα μέλη του συνδέσμου συμμετείχαν στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 09:05

Δυναμικά, συλλογικά και αισιόδοξα

Συντάκτης:

Καλά ξεκίνησε, καλά πορεύεται και καλά θα συνεχίσει μέχρι τέλους, το έργο της η νέα Διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας Λιμνοτόπου, των Καβαλιωτών του Δήμου μας.

Αγαπητοί Αδελφοί και εκλεκτοί διοργανωτές,

“ει και απών τω σώματι, αλλά παρών τω πνεύματι” καθομολογώ την ευγνωμοσύνη μου, που διαβουλεύεσθε σήμερα ομόφρονες και υπό την αιγίδα των τριών Μητροπόλεων της συμπρωτεύουσας, με μια ευλογημένη ομοψυχία παλλαικής διαμαρτυρίας απέναντι στο νομοσχέδιο της μακροπρόθεσμης έμμεσης ατομικής, κοινωνικής και εθνικής αποδόμησης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-2-2024)

Η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ) προχωρά σε επένδυση άνω των €10 εκατ. για την απόκτηση και την αναβάθμιση παραγωγικών εγκαταστάσεων στο Mihajlovac της Σερβίας.

Η συγκεκριμένη μονάδα βρίσκεται σε στρατηγικής σημασίας τοποθεσία, μόλις 70 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι και πάνω στον κεντρικό οδικό άξονα που συνδέει τη Σερβία με τις γείτονες χώρες.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης την την Πέμπτη 15/2, από ώρα       08:30        έως       15:00, σε οικισμούς των Μουριών: ΛΙΘΟΤΟ- ΨΥΧΡΟΒΡΥΣΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ).

Ο Συνεταιρισμός Ράδιο Ταξί Κιλκίς με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην προσπάθεια που καταβάλλει για να προσφέρει υπηρεσίες μετακίνησης υψηλού επιπέδου και χωρίς κανένα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ», κατάφερε και απέκτησε το ΠΡΩΤΟ «Λευκό Ταξί», με ειδική ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια, με στόχο την ποιοτική και ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας στην περιοχή (άτομα με κινητικές δυσκολίες και άτομα ΑΜΕΑ).