espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 6:46:07 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Καλή Επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα συμμετάσχετε στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Εύχομαι από καρδιάς να ευοδωθούν ο κόπος και η προσπάθειά σας.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας, στα πλαίσια των υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης για την ένταξη στην αγορά εργασίας που προσφέρει, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, προτίθεται το προσεχές διάστημα να υλοποιήσει δωρεάν σεμινάρια που απευθύνονται σε κατοίκους του Δήμου.

Δύο νεαροί καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς, τον Ιανουάριο του 2021, στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Υπνοδωμάτια: 2, Μπάνια: 1, Όροφος: 5ος, Κατάσταση: Ανακαινισμένο, Έτος κατασκευής: 1980, Έτος ανακαίνισης: 2013, Ενεργειακή Κλάση: Γ, Προσανατολισμός: Διαμπερές, Θέα: Απεριόριστη, Αυτόνομη θέρμανση, Κλιματισμός, Επιπλωμένο, Τέντες, Πόρτα ασφαλείας Με αποθήκη: 15 τ.μ., 106τμ.

εγκαίνια του νέου, Αυτοματοποιημένου Ψυκτικού Θαλάμου υπερσύγχρονης τεχνολογίας πραγματοποίησε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (31-5-2022)

Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει ότι:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος, θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην πόλη του Κιλκίς κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 09:58

Φωτιά σε πτηνοτροφείο στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε πτηνοτροφείο στην αγροτική περιοχή Χέρσου - Κορομηλιάς του δήμου Κιλκίς.

Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας η προγραμματισμένη για απόψε θεατρική παράσταση ‘’Νόστος, ρίζα μ και κλαδί μ’’ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

Η παράσταση θα δοθεί αύριο στις 21:00 στον ίδιο χώρο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  

Οι εργασίες υπογείωσης χρηματοδοτούμενες από το Δήμο Κιλκίς και τον ΔΕΔΔΗΕ, επί της 21ης Ιουνίου μπορεί να σταμάτησαν, αλλά θα γίνουν κι έχει ενδιαφέρον να καταγράψουμε το τι είναι αυτό που θα αλλάξει και θα ομορφύνει το εμπορικό κέντρο του Κιλκίς.