espa pkm

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, 11:36:06 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 18:56

Covid-19: Στους 79 οι νεκροί - 1.755 κρούσματα στην Ελλάδα

Συντάκτης:

Συνολικά 1.755 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Είναι οι αχρείοι των καιρών. Ή καλύτερα οι αχρείοι παντός καιρού. Αυτοί που κάθε χρόνο κουρσεύουν τα δάση μας, υλοτομώντας παράνομα μεγάλες εκτάσεις και διοχετεύοντας την παράνομη ξυλεία στο “νόμιμο” εμπόριο, όπως κατά καιρούς έχουν καταγράψει οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ, κυρίως για τον ορεινό όγκο των Κρουσίων.

Στην μάχη κατά του κορονοϊού και του περιορισμού της διασποράς του στην κοινότητα έχει μπει εδώ και περίπου δυο εβδομάδες βιομηχανία με έδρα το Κιλκίς που άλλαξε το αντικείμενο της παραγωγής της και κατασκευάζει ασπίδες πρόσωπου για το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς των νοσοκομείων της χώρας μας.

Η διαβόητη φυλή των Μαυραγοριτών έδρασε και στη Λαϊκή του Κιλκίς σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου. Την ώρα που λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία τα αγροτικά προϊόντα παραμένουν απούλητα στα χωράφια, και θα περίμενε κάποιος τουλάχιστον να μην αυξάνονται οι τιμές στον καταναλωτή και μάλιστα σε λαϊκή αγορά, σήμερα συνέβη το πρωτοφανές στη Λαϊκή του Κιλκίς:

Το προσωπικό του νοσοκομείου για να λειτουργήσει στις δύσκολες αυτές συνθήκες χρειάζεται εξτρά μέτρα προστασίας, μάσκες ειδικού τύπου, γυαλιά, στολές. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας αυτοί οι άνθρωποι να παραμείνουν υγιείς και μάχιμοι για τη δική μας προστασία. 

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 21:55

Ένα χαμόγελο, μια ελπίδα...

Συντάκτης:

Ένα χαμόγελο, μια ελπίδα, μέσα στη μαυρίλα του κορωνοϊού.

Τάσος Γιοβανούδης

Ο Πρόεδρος Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος και το Δ.Σ. της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον θάνατο του επί σειρά ετών μέλους τους, Αλπανίδη Κωνσταντίνου.

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 16:16

Τελικό: Αρνητικά και τα 45 δείγματα

Συντάκτης:

Φαίνεται πως η Παναγιά του Κιλκίς έβαλε το χεράκι της και το νοσοκομείο του Κιλκίς απέφυγε την απόλυτη κρίση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής έφθασαν και τα τελευταία μαντάτα από την εξέταση των 45 δειγμάτων που είχαν παρθεί από το νοσοκομείο Κιλκίς για έλεγχο, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που είχαμε με την 29χρονη Αφγανή.

Συνεχίζονται τα θετικά μηνύματα για το νοσοκομείο Κιλκίς. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως και η τρίτη δόση αποτελεσμάτων, από τα 45 δείγματα που είχαν παρθεί από το νοσοκομείο Κιλκίς για έλεγχο, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που είχαμε με την 29χρονη Αφγανή, μας δίνει έναν ακόμη τόνο αισιοδοξίας.

Αισιόδοξα είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα από τα 45 δείγματα που είχαν παρθεί από το νοσοκομείο Κιλκίς για έλεγχο, μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που είχαμε με την 29χρονη Αφγανή που γέννησε στη Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου.