Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 3:28:36 πμ
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 14:41

Παιχνίδια Ζωής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα «Παιχνίδια Ζωής», με πρωταγωνιστές τα παιδιά με αναπηρία. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Δημοτικό  Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και το Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ενώ φέτος συμμετείχαν και τα παιδιά του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Σερρών.

Το κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς γέμισε από τις φωνές και τα γέλια των παιδιών, τα οποία έδωσαν σε όλους ένα δυνατό μήνυμα, προβάλλοντας τα κατορθώματα των ανθρώπων που μπορούν να ξεπερνούν τις δυσκολίες της αναπηρίας τους χάρη στην θέληση τους για ζωή και επιτυχία.
Τα παιδιά των τριών φορέων διαγωνίσθηκαν στην σκυταλοδρομία, στο Bowling, σε αγώνα ποδοσφαίρου, παρουσίασαν χορογραφίες και παραδοσιακούς χορούς. Απονεμήθηκαν σε όλους μετάλλια ενώ δόθηκαν κύπελλα στους αρχηγούς των τριών ομάδων. Φυσικά το έπαθλο για τα παιδιά δεν ήταν τα μετάλλια αλλά το ζεστό χειροκρότημα από τα παιδιά των 3ου, 8ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων του Κιλκίς και φυσικά τους γονείς που γέμισαν με δάκρυα χαράς και ευτυχίας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτριος Φωτιάδης, η εκπρόσωπος του ΔΑΚ Βαρβάρα Δημητριάδου, ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Χατζηϊωάννου, και οι διευθύντριες των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς και Σερρών κ. Χρηστίδου και Μαρκοπούλου αντίστοιχα ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΔΑΚ Π. Μωυσίδης.