Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, 6:15:19 πμ
Τρίτη, 26 Αυγούστου 2008 14:22

Στόχος μια σταθερή πορεία

Άνεμος ενθουσιασμού, δουλειάς και αισιοδοξίας έχει φυσήξει στον ΠΑΟ Κρηστώνης, που προετοιμάζεται πυρετωδώς αυτή την περίοδο ώστε να είναι πανέτοιμος για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν. Άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και προσφορά έχουν συγκροτήσει το νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Όθων Γραμματικόπολο ο οποίος δήλωσε: «κάναμε ότι καλύτερο δυνατό μπορούσαμε ώστε να ενισχύσουμε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενώ υπογράμμισε τη σημασία που έχει η ομάδα να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις». Η Κρηστώνη έχει ως στόχο μια καλή πορεία, όπως άλλωστε ήταν και η περσινή ενώ η διοίκηση έχει ήδη δώσει μεγάλο βάρος στην αναδιοργάνωση της ακαδημίας, η οποία στελεχώθηκε με εικοσιπέντε μικρούς ποδοσφαιριστές.

Στο μετεγραφικό πεδίο αποκτήθηκαν οι Δημήτρης Πολυζόπουλος από την Βαρβάρα Ημαθίας, Λάζαρος Δελήπαλτας από την Προοδευτική Σταυροχωρίου, Νίκος Μυριάδης από τα Κ. Πορρόϊα Σερρών, Σάκης Κατηκαρίδης και Βασίλης Τριανταφυλλίδης από τον Λεβέντη Λεβεντοχωρίου, Σάββας Ζιλφίδης από την Δόξα Χέρσου, Γιώργος Νικολαϊδης από την Μεγάλη Βρύση, Αλέκης Κεσόγλου από τον Ερμή Τερπύλλου, Σάκης Λαϊδης από τον Κιλκισιακό, Στέλιος Τσερνόγλου από το Οφρύνιο Καβάλας και Γκίκας από τον ΑΟΚ Πολυκάστρου. Στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης επέστρεψαν οι Στάθης Κυριακίδης και Κώστας Ιωαννίδης, οι οποίοι πέρσι αγωνίστηκαν με τον Αστέρα Μ. Βρύσης.
Από την άλλη, ελεύθεροι έμειναν οι Βασίλης Τομπατζίδης, Κώστας Δουλκερίδης, Χαράλαμπος Εκμετζόγλου, Νίκος Παντελίδης και Παντελής Αλμπραχίμι.
Προπονητής της ομάδας παρέμεινε ο Γιώργος Λιαπασβίλι, υπό τις οδηγίες του οποίου πραγματοποιείται η προετοιμασία.
Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι: Παύλος Πετρίδης αντιπρόεδρος, Άγγελος Γεωργιάδης Γεν. Γραμματέας, Κων/νος Ιωσηφίδης Ταμίας, Ιωάννης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Διγρένης και Βασίλης Βασιλειάδης μέλη.