Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 2:34:50 μμ
Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2008 14:29

Συνάντηση Γκοράνη με τους δημάρχους

 Συνάντηση με τους τρεις Δημάρχους, Γουμένισσας Στυλιανό Παπαπαναγιώτου,  Αξιουπόλεως Σοφία Συμεωνίδου – Νούλα και  Ευρωπού Κουρτζανίδη Ευθύμιο, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας με πρωτοβουλία του Διοικητή κ. Θεόδωρου Γκοράνη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Αιμίλιος Σάτσογλου και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου κ. Καπουτζής  Νικόλαος. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη σχέση πολίτη με το Νοσοκομείο, και ιδιαίτερα την εύρυθμη  λειτουργία  των περιφερειακών ιατρείων της περιοχής, με προτεραιότητα την κάλυψή τους από Αγροτικούς Ιατρούς.
Για τη συμβολή των Δημάρχων, που αφορά θέματα εκσυγχρονισμού  της κτιριακής υποδομής, όπως και της καθαριότητας, ο Διοικητής τους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, διότι όπως τονίστηκε και στην προηγούμενη συνάντησή τους, η συνεργασία τους συμβάλλει καταλυτικά στον κοινό τους στόχο, που είναι η κοινωνική προσφορά και η βελτίωση στις υπηρεσίες φροντίδας  Υγείας.
  Τέλος, ο Διοικητής υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί  μαζί τους όλα τα περιφερειακά ιατρεία  για να καταγραφούν  οι τυχόν  ανάγκες τους, έτσι ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.