Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 1:04:30 πμ
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:47

Συνάντηση πρότυπης Ομάδας Περιφερειακής Εφορείας Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκεμβρίου 2008, η εκπαιδευτική συνάντηση στελεχών (πρότυπη ομάδα) της Περιφερειακής Εφορείας Κιλκίς στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς. Στην δράση οι ενωμοτάρχες και οι υπενωμοτάρχες της 1ης και 2ης Ομάδας, είχαν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι να εκπαιδευτούν για τον ρόλο του ενωμοτάρχη και τη λειτουργία της ενωμοτίας αλλά και να μάθουν διάφορες προσκοπικές γνώσεις ώστε να μπορούν τα στελέχη να τα δείξουν αργότερα στους προσκόπους των ενωμοτιών τους.


Αρχηγός της Πρότυπης ήταν ο Έφορος Διοίκησης, Χρήστος Καναρόπουλος, με επιτελείο τους Αρχηγούς των Ομάδων, Παναγιώτη Αβραμίδη και Γιώργο Χατζηβασιλείου και τους υπαρχηγούς, Ιορδάνη Ρωμανίδη, Γιάννη Γκέντσο, Τσόφα Κοβλακίδου και Αλίκη Τσιλιγκιρίδου.
Τα στελέχη που έλαβαν μέρος στην εκπαιδευτική συνάντηση ήταν οι: Θ. Ημερίδης, Χρ. Ισαακίδης, Στ. Παλάζης, Β. Βασιλειάδης, Αλ. Στουπιάδης, Θ. Φαρσάκογλου, Αν. Ευθυμιάδου, Στ. Δεμουρτζίδη, Στ. Ιορδανίδη, Ξαν. Σοαντζόγλου και Θ. Βαχαρέλης.
Στη δράση της Πρότυπης παραβρέθηκε ο Περιφερειακός Έφορος Κιλκίς Χρήστος Τομπουλίδης.