Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, 12:04:43 πμ
Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009 04:32

Συνεργασία Επιμελητηρίου με την Τράπεζα Πειραιώς

Με τον Γενικό Διευθυντή Β. Ελλάδος και τον Περιφερειακό Διευθυντή Κ. Μακεδονίας της Τράπεζας Πειραιώς είχε συνεργασία ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τονικίδης. Η συνάντηση, με τους κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη και Σάββα Ελευθεριάδη, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση συμμετείχε  ο Γ. Παπαδόπουλος μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.
Βασικό θέμα της μακράς συνεργασίας ήταν η σύμβαση μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και Επιμελητηρίου Κιλκίς για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων του νομού, κατά το προηγούμενο της σύμβασης με τα Επιμελητήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Ο Γενικός Διευθυντής Β. Ελλάδος κ. Αντωνιάδης έθεσε εξαρχής το ζήτημα της απόφασης του Δ.Σ. της Τράπεζας να περιορίσει τη συνεργασία της για δανειοδότηση των επιχειρήσεων μόνο στις περιοχές Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι εκπρόσωποι της Τράπεζας υποσχέθηκαν ότι το αίτημα του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα τύχει της θετικής εισήγησής τους προς την Κεντρική Διοίκηση της Τράπεζας, ώστε να υπάρξει μια σύμβαση για δανειοδότηση των επιχειρήσεων του νομού.
Τα αποτελέσματα της συνάντησης με την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς θα γίνουν γνωστά τις αμέσως προσεχείς ημέρες.