Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:15:01 πμ
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008 13:56

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ Θετικές εντυπώσεις με την Αλεξάνδρεια

 Σειρά φιλικών δίνει αυτήν την περίοδο ο Κιλκισιακός προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα αγωνιστική σαιζόν. Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Κιλκισιακός αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Αλέξανδρειας στο στάδιο του Κιλκίς επικρατώντας με 3-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με πολλή…φόρα στον αγώνα και κατάφεραν μέσα σε 25 λεπτά να προηγηθούν με τρία τέρματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να αιφνιδιάζονται. Στην επανάληψη, η Αλεξάνδρεια ισορρόπησε κάπως τον αγώνα, χωρίς όμως να πετύχει κάτι το ουσιαστικό. Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής Γιώργος Σημαιοφορίδης είδε αυτά που ήθελε από το παιχνίδι και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.Στο 10’ ο Ορφανίδης τροφοδότησε τον Παπατζίκο, που με σουτ άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Δασίλας έβγαλε σέντρα και ο Γκέρτσος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, ενώ στο 25’ και σε ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ιωαννίδης σφράγισε τη νίκη του Κιλκισιακού.
Το ΣαββατοΚύριακο θα δώσει άλλα δύο φιλικά με τον Ελευθεριακό και Ολυμπιακό Κυμίνων ενώ την άλλα Τετάρτη θα αναμετρηθεί με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Κιλκίς.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Θεοφανίδης, Βογιατζής, Παυλίδης, Λαζαρίδης, Δασίλας, Τζήκας, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Παπατζίκος, Γκέρτσος, Αλεξίου, Πουρζιτίδης, Δαρζέντας, Αρζουμανίδης, Παπάκης, Τ. Παπαδόπουλος, Κουτσάγιας, Σιάνας, Πολιτίδης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Δαμιανίδης, Πατρίκας, Βαλδίρ, Μαντζαρίδης, Καρατάσος, Δελιορίδης, Λιάσκος, Μυρωνίδης, Φωτιάδης, Καφές, Παπαδιάς, Μιστράσι, Κοτούλας, Κεσκορίδης, Βέτος, Κίτσας, Νικολαϊδης, Κατσάνης, Ευαγγελόπουλος.