Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 3:41:42 μμ
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 15:05

Σύσκεψη δασοπυρόσβεσης στο δήμο Δοϊράνης

Στο Δημαρχείο Δοϊράνης πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενο το σχεδιασμό και τις δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος Καλπακίδης Γεώργιος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ποιμενίδης Κωνσταντίνος και Παπακώστας Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία Κοκολάκης Κωνσταντίνος, το στέλεχος Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Κιλκίς Φωκάς Ιωάννης, ο εκπρόσωπος του 601 Α/Μ Τάγματος Πεζικού
Τσελέμπης Ζαχαρίας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου
Κολόμβος Παντελεήμων, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Δοϊράνης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μουριών Σαλαβασίδης Γρηγόριος και ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Κιλκίς κ. Βασιλάκος.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την εξέταση μέτρων αντιμετώπισης πυρκαγιών στα διοικητικά όρια του δήμου, τον τρόπο δράσης και της ανάπτυξης μηχανισμών που θα συντονίζουν σε τοπικό επίπεδο, με βέλτιστο τρόπο τη συνδυασμένη αντίδραση όλων των εμπλεκόμενων φορέων κατά την εκδήλωση μιας δασικής πυρκαγιάς.