Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, 11:20:41 μμ
Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009 06:42

Τα προσωπικά του παιχνίδια παίζει ο Γ. Συμπιλίδης

Πριν λίγες μέρες δόθηκε εκ μέρους του κ. Γ. Συμπιλίδη και της νομαρχιακής παράταξης που ηγείται, ανακοίνωση ,στην οποία κατηγορεί την παράταξη της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ότι δήθεν ήρθε σε συνδιαλλαγή για την εκλογή οργάνων νομαρχιακό συμβούλιο, στις διαδικασίες που έγιναν στις 4-1-2009.
Ισως ο κ. Συμπιλίδης και η παράταξή του να μην ξέρει ή να μην κατάλαβε ότι στις διαδικασίες αυτές ψηφίζουμε για όργανα στη Ν.Α. Κιλκίς όπου οι νομαρχιακοί σύμβουλοι με μυστική ψηφοφορία κρίνουν και ψηφίζουν αυτούς που κρίνουν περισσότερο ικανούς να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους και όχι με βάση την  ικανοποίηση προσωπικών στρατηγικών και σε καμιά περίπτωση δεν μοιράζονται ρόλοι.
Εξάλλου όλοι κρινόμαστε από την καθημερινή μας πράξη και πρακτική και κατά συνέπεια όλες οι νομαρχιακές παρατάξεις που από την ίδρυση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης  στηρίχτηκαν από το ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς από το 1994 (με τις οποίες εκλέγεται συνεχώς από τότε ο Γ. Φραγγίδης ) , έχουν με έργα δείξει ποιος πραγματικά λειτουργεί με διάφανο  και αξιοκρατικό τρόπο και κατά  συνέπεια η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ» δεν αισθάνεται καμία απολύτως ανάγκη  να απολογηθεί για αβάσιμες, ψεύτικες και υποκριτικές κριτικές που γίνονται από αυτόκλητους προστάτες της Ν.Α. και του νομού Κιλκίς.
Γνωρίζουμε όπως και ο λαός του Κιλκίς, ποιοί στην πορεία τους λειτουργούν στο πνεύμα των προσωπικών βλέψεων και στρατηγικών, με συνεννοήσεις, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με συμπαιγνία ( νομαρχιακές εκλογές, ΕΝΑΕ...).
Κατά συνέπεια είναι τιμή για το συνδυασμό μας και τους νομαρχιακούς της συμβούλους, που στις εκλογικές αυτές διαδικασίες ,ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία των νομαρχιακών συμβούλων, γιατί θεωρούμε υποχρέωσή μας όχι μόνο να συμμετάσχουμε ( σε  αντίθεση με το συνδυασμό του κ. Συμπιλίδη που δηλώνει ότι δεν είχε την πρόθεση συμμετοχής) στα νομαρχιακά όργανα, αλλά να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο νομός να βγεί από λήθαργο και τη στασιμότητα  που τον οδήγησε  ο κ.Μπαλάσκας και η παράταξή του. Με προτάσεις αλλά και ελέγχοντας  τη λειτουργία του νομαρχιακού συμβουλίου, όπως υποχρεούται να λειτουργεί  μία υπεύθυνη και ωφέλιμη για το νομό μας, νομαρχιακή παράταξη.
Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να καλέσουμε  όλες τις νομαρχιακές παρατάξεις αφήνοντας πίσω λαϊκίστικες, ανώφελες και κομματικές διαμάχες , να αναλάβουν το ρόλο που τους αναλογεί και μαζί με όλους τους αναπτυξιακούς  φορείς του νομού να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε ο νομός μας να ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης, να προωθηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά για λύση τα προβλήματα του νομού, να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ., αλλά και τοπικά των εκφραστών της .
Μόνο με μια συλλογική  προσπάθεια θα μπορέσει ουσιαστικά να ξεπεράσει την αδράνεια  και την στασιμότητα στην οποία οδηγεί το νομό ο κ. Μπαλάσκας και η παράταξή του και να αντισταθεί και να αντιμετωπίσει την αντιλαϊκή πολιτική της Ν.Δ. που οδηγεί τους αγροτοκτηνοτρόφους σε μαρασμό, τους εργαζόμενους σε ανεργία, τους μαθητές και τους νέους σε δρόμους χωρίς όνειρα και προοπτική και να αντιδρούν, σε συμπεριφορές της πολιτείας που δεν τιμούν τη δημοκρατία μας, τους συνταξιούχους απροστάτευτους και σε άλλα μεγάλα προβλήματα που κάνουν την καθημερινότητα του πολίτη πολύ δύσκολη.
Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» δηλώνει σ’ όλους του Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες ότι θα δώσει όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για το νομό μας και τους κατοίκους του.