Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 8:04:36 μμ
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008 13:50

To ΡΑΝΤΣΟ γιόρτασε τα 3 χρόνια λειτουργίας

 Το Ράντσο έκλεισε τα τρία χρόνια λειτουργίας γιορτάζοντας παρέα με μαθητές και αγαπημένους φίλους.
Κλόουν και ξυλοπόδαροι καλωσόριζαν και διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους μοιράζοντας τους καπέλα ως αναμνηστικό δώρο του Ράντσου.
Οι μικρότερη σε ηλικία μαθητές του Ιππικού Ομίλου με την προπονήτρια τους Γεωργίαδου Ελπινίκη παρουσίασαν σκυταλοδρομία σε συνεργασία με τα άλογα.
Η Ιωσηφίδου Καλλιόπη με το άλογο Σόχο παρουσίασε μια διαδρομή Ιππικής Δεξιοτεχνίας.
Επίσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες υπερπήδησης εμποδίων από τους αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς άλλα και της Θέσ/νικης.
Αγώνισμα ύψους 0,70 cm: 1ο Ράζης Αχιλλέας με τον Ίππο Μίνωα.
Αγώνισμα ύψους 0,90 cm: 1ο Βουλουβούτη Αικατερίνη με το Ίππο Λάρα, 2ο Σχοίνα Βικτόρια με τον Ίππο Γκρατάν, 3ο Σάπκα Λίτσα με τον Ίππο Ανσούαν.
Αγώνισμα ύψους 1,00 cm: 1ο Πατσιούρας Παναγιώτης με τον Ίππο TGI. F, 2ο Βουλουβούτη Αικατερίνη με τον Ίππο Λάρα, 3ο Κατσαρώνας Ιωάννης με τον Ίππο TGI.F, 4ο Πασχαλίδου Πέλλη με τον Ίππο Σόχο, 5ο Ιωσηφίδου Ευτυχία με τον Ίππο Λάρυ, 6ο Σχοινά Βικτόρια με τον Ίππο Γκρατάν.  
Ισοβαθμία από την Βουλουβούτη Αικατερίνη με τον Ίππο Λάρα και τον Πατσιούρα Παναγιώτη με τον Ίππο TGI.F, στο Αγώνισμα με αύξηση ύψους ανά 5 cm μετά από κάθε επιτυχημένο άλμα και τελικό ύψος 1,50 cm.