Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 3:19:45 πμ
Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008 15:09

Χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ανελκυστήρα

 Τη συνδιοργάνωση και αποκλειστική χορηγία του 17ου παγκόσμιου συνεδρίου ανελκυστήρα ELEVCON 2008 ανέλαβε η Kleemann, μετά από πρόσκληση της International Association of Elevator Engineers (IAEE). Αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω συνέδριο –που αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο- διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά στη Ελλάδα. Ειδικότερα, διοργανώνεται υπό την αιγίδα της IAEE, με τη συμμετοχή επαγγελματιών, ερευνητών και υψηλού επιπέδου μηχανικών του κλάδου. Αναφέρεται στις τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων σκαλών, δίνοντας τη δυνατότητα να προβληθούν νέες τάσεις και καινοτόμα προϊόντα.
Η ιστορία του συνεδρίου ξεκινά το 1986, οπότε και πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση στη Νίκαια της Γαλλίας και έκτοτε διεξάγεται κάθε ένα ή δύο χρόνια σε διαφορετική πόλη ανά τον κόσμο.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να προβληθούν οι νέες τάσεις και καινοτομίες του κλάδου, καθώς και να προσφέρει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών, μεταξύ εκπροσώπων της βιομηχανίας ανελκυστήρων και κυλιόμενων σκαλών από όλο τον κόσμο.
Το φετινό συνέδριο θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από τις 11 έως και τις 13 Ιουνίου, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλάς. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ στις τρεις ημέρες διάρκειας των εργασιών θα παρουσιαστούν από τους συνέδρους, που προέρχονται από 26 χώρες του κόσμου, 48 εξειδικευμένα θέματα του κλάδου. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η Kleemann θα παρουσιάσει θέματα σχετικά με τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις, καθώς και επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Kleemann στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.  Μετά το τέλος της ξενάγησης θα ακολουθήσει γεύμα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας όπου και θα γίνει η απονομή των βραβείων του "Μεγάλου Διαγωνισμού Καινοτομίας" που διοργάνωσε η Kleemann.