Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023, 3:07:41 πμ
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:44

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Ενας κόσμος πραγματικής δημιουργίας και χαράς εκτίθεται στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, στη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά των παιδιών με τα ειδικά χαρίσματα. Είναι τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα –και όχι μόνο- δώρα, που ετοίμασαν μόνα τους τα παιδιά στα διάφορα εργαστήρια που λειτουργούν στο Κ.Κ.Σ. και σας τα προσφέρουν με συμβολικό τίμημα και πολύ αγάπη.


Εδώ και ημέρες, τα παιδιά του Κέντρου, οι εργαζόμενοι και η πρόεδρός του Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδου, υποδέχονται πολίτες, σχολεία και φορείς, που κάνουν τις αγορές τους από την πλούσια ποικιλία των Χριστουγεννιάτικων δώρων που δημιούργησαν τα παιδιά. Δημιουργήματα που φανερώνουν τη φαντασία και την ομορφιά του εσωτερικού τους κόσμου, τη μοναδικότητα της ψυχής τους.
Αυτή η μοναδική εορταγορά χρειάζεται τη στήριξη όλων, δήμων, συλλόγων, φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών. Γιατί δεν είναι μόνο για την οικονομική στήριξη προς το Κέντρο και τη λειτουργία του. Κυρίως είναι  για το χαμόγελο που θα προσφέρουμε στα παιδιά του Κέντρου με την επίσκεψή μας στο χώρο τους, ένα χαμόγελο-βάλσαμο για την ευαίσθητη ψυχή τους.
Η Χριστουγεννιάτικη εορταγορά θα λειτουργεί μέχρι 23 Δεκεμβρίου, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από 8π.μ. έως 3μ.μ. και 6μ.μ. έως 8μ.μ.