Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 10:20:15 πμ
Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 20:08

Πρωταθλητής ο Κιλκισιακός. Νίκησε 2 - 0 την ΑΕ Πολυκάστρου

Ο Κιλκισιακός ηγήθηκε της κούρσας του πρωταθλήματος της α1 κατηγορίας σε όλη τη διάρκειά του και σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου επιβεβαίωσε την κυριαρχία του κερδίζοντας τον αγώνα μπαράζ με την ΑΕ Πολυκάστρου με 2-0 και ανακηρύχτηκε πρωταθλητής

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Αφενός η κρισιμότητά του και αφ’ ετέρου η διακοπή και η απώλεια του ρυθμού οδήγησαν σε ένα σκληρό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα επικίνδυνες φάσεις μπροστά στους δυο τερματοφύλακες. Σκληρό παιχνίδι, άφθονες κίτρινες κάρτες και είναι ζήτημα αν οι δυο ομάδες είχαν να επιδείξουν από μια δυο καλές ευκαιρίες να προηγηθούν.

Όλα αυτά μέχρι το 80’ όταν ο Γιώργος Τσολακίδης με πολύ ωραίο σουτ από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Κιλκισιακό. Τα βεγγαλικά που έπεσαν στο γήπεδο από τις κερκίδες – γεμάτο ήταν το στάδιο του Κιλκίς- οδήγησαν σε 10λεπτη αχρείαστη διακοπή κι όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήταν και πάλι ο Κιλκισιακός που με τον Θέμη Σουλτανίδη και πάλι με ωραίο σουτ από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0.

Τώρα πλέον απομένει στην ομάδα του Κιλκίς να προετοιμαστεί για τα μπαράζ ανόδου καθώς θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Γ’ Εθνική μαζί με άλλες δυο ομάδες από τον δεύτερο όμιλο όπου συμμετέχουν εφτά συνολικά ομάδες.

Πρόκειται για τη δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας ΙΕΚ Δέλτα, και τους  πρωταθλητές  Φλώρινας Ερμή Αμυνταίου, Πιερίας Αιγινιακό, Πέλλας Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Ημαθίας ΑΕ Αλεξάνδρειας και Χαλκιδικής ΠΟ Μουδανιών.

 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής που αρχίζει στις 28 Απριλίου έχει ως εξής:

Ερμής Αμυνταίου –Αγινιακός
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ–Κιλκισιακός
ΠΟ Μουδανιών  –Απόλλων Κρύας Βρύσης

Ρεπό: ΑΕ Αλεξάνδρειας

Θα προβιβαστούν στη Γ’ Εθνική  οι τρεις πρώτες ομάδες του ομίλου.

Όλο το πρόγραμμα του Κιλκισιακού  στα μπαράζ

 

1η αγωνιστική 28 Απριλίου

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ–Κιλκισιακός

 

2η αγωνιστική  1 Μαίου

Κιλκισιακός-ΠΟ Μουδανιών

 

3η αγωνιστική 12 Μαίου

Αιγινιακός-Κιλκισιακός

 

4η αγωνιστική 15 Μαίου

Ερμής Αμυνταίου-Κιλκισιακός

 

5η αγωνιστική 19 Μαίου

Ρεπό ο Κιλκισιακός

 

6η αγωνιστική 26 Μαίου

Κιλκισιακός-Απόλλων Κρύας Βρύσης

 

7η αγωνιστική 2 Ιουνίου

Κιλκισιακός-ΑΕ Αλεξάνδρειας