Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024, 3:46:28 μμ
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 09:21

Πρωτιές για την Κ9 και την Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Πρώτη θέση στο τουρνουά της Νίκης Ευκαρπίας για την Κ9 του Αλέξανδρου Κιλκίς!

Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Νίκης Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε η Κ9 του Αλέξανδρου Κιλκίς! Πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με πολύ καλές ομάδες, και αγώνες το απόγευμα της Παρασκευής και του Σαββάτου, αλλά και τους τελικούς την Κυριακή το πρωί!

Η Κ9 του Αλέξανδρου κέρδισε αρκετά από τα παιχνίδια της, και έφτασε να παίξει στον ημιτελικό με τον Έσπερο Τερψιθέας του οποίου και επικράτησε φτάνοντας έτσι στον τελικό με τη Νίκη Ευκαρπίας. Εκεί πάλι με υψηλή απόδοση έφτασε σε ακόμη μια νίκη και σήκωσε το τρόπαιο!

Στο ίδιο τουρνουά μετείχε τη Παρασκευή και το Σάββατο και η Κ7 του Αλέξανδρου, δίνοντας συνολικά οχτώ αγώνες και δείχνοντας πως με τα συνεχή παιχνίδια παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα!

 

Πρωτιά στο τουρνουά της Ηλιούπολης για την Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Την πρώτη θέση στο τουρνουά του Γ.Σ. Ηλιούπολης πήρε ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα Κ13  την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη. Πολύ καλές οι εμφανίσεις στα τρία παιχνίδια που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου μιας και στο πρώτο αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα με την Ακαδημία Γ. Κούδα, στο δεύτερο ματς επικράτησαν με 2-0 της Νικόπολης με τέρματα των Μαυρογενίδη και Στεφανίδη, και στο τρίτο κέρδισαν με 3-0 το Παλαιόκαστρο με δύο τέρματα του Μαυρογενίδη και ένα του Μισσόπουλου!

Την Πέμπτη η Κ6 του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκε στο ίδιο τουρνουά. Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν «σύμμαχος», όμως και αυτό ακόμη αποτελεί μια σημαντική εμπειρία, καθώς αν και η βροχή ήταν ασταμάτητη, τα παιδιά μας έδωσαν δυναμικό παρών με μεγάλη συμμετοχή!