Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 1:14:41 μμ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 08:48

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ΕΠΣ Κιλκίς στις 24 και 25 Φεβρουαρίου

Χωρίς αλλαγές στην τριάδα της κορυφής, μιας και οι πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες. Ουσιαστικά δηλαδή ο Κιλκισιακός που πέρασε με το διπλό από τη Νέα Σάντα και το Πάικο Γουμένισσας που έφυγε με τη νίκη από το Δημοτικό Στάδιο. Η ΑΕΠ είχε...Αργυρούπολη στο πρόγραμμα!

Mεγάλη Βρύση και Ευκαρπία έμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ το Χωρύγι μπορούμε να πούμε πως πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής καθώς πέρασε από τον Εύρωπο στο ντέρμπι της "ουράς". Τέλος ο Εθνικός Αξιούπολης συνέχισε την βαθμολογική αναρρίχηση μιας και ξεπέρασε το εμπόδιο του Χέρσου.

Στον Ανατολικό Όμιλο σε ένα "χορσταστικό" παιχνίδι ο Επτάλοφος πέρασε από τις Καστανιές με την Τέρπυλλο να επιστρέφει στις νίκες με διπλό στο Μαυρονέρι. Τρίτος πάντα ο Εθνικός Μουριών που ξεπέρασε με πεντάρα την αντίσταση της Κορομηλιάς ενώ η Μεγάλη Στέρνα επικράτησε 4-1 του Κεντρικού! Τέλος η Δοϊράνη επιβλήθηκε με 2-0 του Διπόταμου!

Στον Δυτικό Όμιλο τα Λειβάδια επανήλθαν στις επιτυχίες με διπλό στον Βαπτιστή, ενώ πάντα τέσσερις πόντους πίσω το Πευκόδασος που επικράτησε με τεσσάρα του Παλαιού Αγιονερίου. Επιστροφή στις νίκες του Πολυπέτρου επί του Παλαιού Γυναικοκάστρου, ενώ τέλος η Τούμπα επιβλήθηκε με 3-0 της Γρίβας!