Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 7:09:42 μμ
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 12:46

Ζλατούδης: Ισοδύναμοι και με τη... βούλα

Του ΗΛΙΑ ΖΛΑΤΟΥΔΗ.

Σύνοψη της 13ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς.

Είναι πια και αποδεδειγμένα δύο ισοδύναμες ομάδες! Ο λόγος για Εύρωπο και Κιλκισιακό, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως σκορ στην έδρα του Απόλλωνα το Σάββατο. Η Α.Ε. Πολυκάστρου εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία αυτή και με το διπλό στην Αργυρούπολη μείωσε κάπως την διαφορά.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Μεγάλη Βρύση πέρασε με το διπλό από την Γουμένισσα και την έφτασε στους δύο βαθμούς. Σημαντικά διπλά επίσης για το Χέρσο στην Αξιούπολη, και την Ευκαρπία στο Γερακαριό.

Χωρίς απώλειες συνέχισαν οι τρεις πρωτοπόροι του πρωταθλήματος του Ανατολικού Ομίλου, με τα Λιβάδια πάντα πρώτα μετά το διπλό στον Επτάλοφο, τη Νέα Σάντα να κερδίζει στον Βαπτιστή και τον Αλέξανδρο να μην έχει πρόβλημα με το Κεντρικό. Οι Καστανιές επέστρεψαν στα διπλά μετά την εντυπωσιακή επικράτηση με 4-3 στο Μαυρονέρι, ενώ βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Μεγάλη Στέρνα με την Θύελλα Δοϊράνης!

Στον Δυτικό Όμιλο η Τούμπα πέρασε εκ νέου μπροστά έπειτα από τη νίκη της επί του Παλιού Αγιονερίου, καθώς το Χωρύγι αναδείχθηκε ισόπαλο εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πευκοδάσους. Το ενισχυμένο Παλιό Γυναικόκαστρο αναδείχθηκε ισόπαλο εντός έδρας με την Γρίβα, ενώ το Πολύπετρο πήρε ξεκούραστα τους βαθμούς με τον ΑΟΚ Πολυκάστρου και πλέον βρίσκεται στον πόντο από την τρίτη θέση και το Βαλτοτόπι που είχε ρεπό.