Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 9:07:26 μμ
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 21:11

Αισιόδοξο ξεκίνημα για το Συνεταιρισμό Καστανοπαραγωγών Πάικου

Συντάκτης:

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όπως λέγεται, και για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καστανοπαραγωγών Πάικου (Α.Σ. ΚΑΠΑ) αισίως αποδείχθηκε αρκετά καλή.


Παρά τις μικρές συνηθισμένες δυσκολίες και το άγχος της πρώτης φοράς, όλα κύλησαν ομαλά την πρώτη χρονιά σύστασης του Συνεταιρισμού.
Με καλή διάθεση και οργανωμένες κινήσεις το ΔΣ κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς και τους στόχους που τέθηκαν από τους καστανοπαραγωγούς - μέλη του Συνεταιρισμού.
Στην Γρίβα, το μεγαλύτερο καστανοχώρι του Πάικου, με φιλική διάθεση, απλότητα και αισιοδοξία για το μέλλον, ο Α.Σ. ΚΑΠΑ στις 24.01.20 έκοψε για πρώτη φορά την καθιερωμένη σε όλους βασιλόπιτα.
Την λιτή εκδήλωση και τους καστανοπαραγωγούς τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Χρήστος Γραμματικός, ο οποίος έδωσε τις ευλογίες του για τη νέα χρονιά στο Συνεταιρισμό, και ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και ευφορία στους καστανοπαραγωγούς. Το φλουρί έτυχε η καστανοπαραγωγός κα. Αντωνία Μίσκου.
Η πρόεδρος κα. Φωτεινή Βαϊρλή και το ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστανοπαραγωγών Πάικου εύχονται τα καλύτερα σε όλους για το 2020 και ευχαριστούν θερμά όσους εκπροσώπους και φορείς συνέβαλαν στη σύστασή του, τα ίδια τα μέλη καθώς και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.