Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 2:12:04 μμ
etpa
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 19:31

Προσωπική ευθύνη

Συντάκτης:

Γράφει η Βίκυ Καλφοπούλου, Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος, Δημητράκου 21 Α Κιλκίς, τηλ. 2341028087, facebook: Βικυ Καλφοπούλου.

«…Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες είναι απολύτως αναληθή και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να προκαλούν φόβο, ανασφάλεια και ανησυχία προς τους πολίτες του Κιλκίς και ταυτόχρονα έλλειψη εμπιστοσύνης στο Νοσοκομείο μας...

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 21:57

Η κασέτα της Ιταλίας

Συντάκτης:

Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης, Δάσκαλος.

Τον Νοέμβρη του 1973 σπούδαζα στο δεύτερο και τελευταίο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαρίσης. Για τα γεγονότα της τριήμερης εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Αθήνα είχαμε ελάχιστη έως καθόλου πληροφόρηση.

Της Καλλισθένης Πάκα, δικηγόρου, δημοτικής συμβούλου Κιλκίς.

Οι πρώτες εικόνες μου από το νοσοκομείο του Κιλκίς, ξεκινούν από την παιδική μου ηλικία, όταν νήπιο έπαιζα στους γεμάτους τριανταφυλλιές κήπους του και απολάμβανα την ανεμελιά της ηλικίας.

Γράφει ο Κώστας Πινέλης.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είναι πλέον ανάμεσά μας πέρασε στην αιωνιότητα και στην ποδοσφαιρική αθανασία. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο θεός της μπάλας, ο παίκτης σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής για το ποδόσφαιρο.

Του Στέφανου Παραστατίδη, Ιατρού, Γραμματέα Οργανωτικού και Πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής.

Παραθέτω ένα ελπιδοφόρο διάγραμμα με την πορεία των κρουσμάτων στην κεντρική Μακεδονία, η οποία δείχνει ότι έχει πάρει την κατιούσα, με μοναδική εξαίρεση την Πιερία.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 21:14

Ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων

Συντάκτης:

Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος.

Είναι πάντα δύσκολο να εκφραστείς με λόγια, να βγάλεις από μέσα σου αυτό που νοιώθει η ψυχή σου, όταν προσπαθείς να αναφερθείς, μέσα στο διάβα της ελληνικής ιστορίας, για τους ηρωικούς αγώνες των Ένοπλων μας Δυνάμεων τόσο στην ξηρά, όσο στο αέρα και στην θάλασσα.

Του Στέφανου Παραστατίδη,

Σήμερα (25/11) και δια της προέδρου του Φώφης Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής κατάθεσε μία σημαντική πρόταση για το ασφαλές άνοιγμα της χώρας εν μέσω της πανδημίας.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 21:36

Ο Έλληνας

Συντάκτης:

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης, Εκπαιδευτικός - συγγραφέας.

Ο Έλληνας είναι ευφυής αλλά και ωχαδερφιστής συνάμα. Πολεμιστής ως Αχιλλέας και πανούργος ως Οδυσσέας.  Ελαμωριστής (από το έλα μωρέ), αλλά κι εγωιστής.

Άρθρο-Παρέμβαση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού, ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η όψη του και μόνον αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της αληθούς κατάστασης του Νοσοκομείου Κιλκίς.