Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 7:34:00 πμ

Διάφορα Αθλήματα

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 07:53

Γιορτή των Πανελληνιονικών

Συντάκτης:

Ξεχωριστή και λαμπερή ήταν η φετινή «Γιορτή των Πανελληνιονικών», που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο για την προσέλευση του κόσμου όσο και για την ποιότητα της όλης εκδήλωσης, που έχει γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του νομού Κιλκίς. Πρωταγωνιστές ήταν και φέτος αθλητές της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς) που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο, βαλκανικό και εθνικό επίπεδο στον κλασικό αθλητισμό, την κορωνίδα των Ολυμπιακών αθλημάτων.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 14:59

Σεμινάρια για «Τόλμη»

Συντάκτης:

Τεχνικό σεμινάριο και σχολή διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) διεξήχθη εφ’όλης της ύλης και σε όλα τα στυλ στα Ψακούδια Χαλκιδικής. Το επίπεδο του σεμιναρίου ήταν υψηλό και ανάλογα με τις τεχνικές γνώσεις που είχες μπορούσες να αποκομίσεις. Οι συμμετέχοντες διαχωρίστηκαν άτυπα σε έμπειρους – μέτριους και αρχάριους όπου ο αριθμός ανερχόταν στους 150 περίπου.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 14:37

Σ’ εορταστικό πνεύμα ο ΜΟΚ

Συντάκτης:

Σ’ εορταστικό  πνεύμα  κινήθηκε για πρώτη φορά o Μοτοσικλετιστικός Όμιλος του Κιλκίς και με  επιτυχία, αφού στην  πρόσκληση  της  γιορτής, που οργάνωσε  στο γραφείο του  ο σύλλογος,  ανταποκρίθηκαν πολλά από τα μέλη του με τα δίτροχά τους,  καθώς  και  πλήθος  περαστικών  που  σταματούσε  για  να  ανταλλάξει  ευχές.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:17

Στον Παναθηναϊκό ο Λαζαρίδης

Συντάκτης:

Οριστικοποιήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές αθλητών και αθλητριών των σωματείων του στίβου και έτσι από τη νέα χρονιά όσοι και όσες πήραν μεταγραφή θα μπορούν να αγωνίζονται πλέον με τα χρώματα του νέου τους συλλόγου.

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:16

Διαγωνισμός Get Fit & Win στο γυμναστήριο Kinesis

Συντάκτης:

ΔΟλοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Get Fit & Win στο γυμναστήριο Kinesis και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009 και σύμφωνα με την 52η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου ο μεγάλος νικητής με αριθμό λαχνού 4633 κερδίζει έναν ηλεκτρονικό home διάδρομο αξίας 1500 ευρώ.

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2010 07:31

Εξετάσεις μαύρων ζωνών για «Τόλμη»

Συντάκτης:

Εξετάσεις μαύρων ζωνών Poom και Dan τις Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo ΕΛΟΤ διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Ευόσμου Θεσ/νικης στις 23 Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Τετάρτη.  Η πορεία ενός αθλητή–ριας για να φτάσει στο επίπεδο μαύρων ζωνών έχει μια μεγάλη διαδικασία και τον ανάλογο χρόνο. Το χρονικό διάστημα που απαιτείτε για την μαύρη ζώνη  παίδων 1ος βαθμός (1) Poom και 1ο Dan για τους έφηβους και ενήλικες είναι περίπου 6 έτη συνεχούς άσκησης. Εάν υπάρχουν κενά ο χρόνος αυξάνεται.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009 11:29

Mαθητικοί αγώνες αντισφαίρισης

Συντάκτης:

Με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό από όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου ΕΠΑ. Λ. Κιλκίς οι αναμετρήσεις που διοργάνωσε το Γραφείο της Φυσικής Αγωγής του Νομού μας.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009 11:28

Μαθητικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης

Συντάκτης:

Με ζήλο και αγωνιστικότητα πραγματοποιήθηκε το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης  των Δημοτικών Σχολείων Νομού μας από μαθητές και  μαθήτριες  όπου και σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα. Πρωταθλητές στους μαθητές αναδείχθηκε η ομάδα του  1ο  Δημ. σχολείου ΚΙΛΚΙΣ ενώ στις μαθήτριες  η ομάδα του 1ο  Δημ. σχολείου ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή περισσότερων από 500 παιδιών ηλικίας 5-12 ετών από 17 σωματεία μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η χριστουγεννιάτικη ημερίδα στίβου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε από τους συλλόγους Γ.Σ. Λαγκαδά και Ολυμπιακή Δομή 2004 με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Λαγκαδά. Τα παιδιά πλημμύρισαν το κλειστό προπονητήριο "Αναστασία Κελεσίδου" γεμάτα χαρά και χαμόγελα και άρπαξαν την ευκαιρία για αγωνιστική δράση. Οργανωτικά οι αγώνες κύλισαν ομαλά χάρη της βοήθειας των προπονητών που  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αντιμετωπίζοντας όλα τα παιδιά σαν να είναι δικά τους.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 18/12/2009 στο γυμναστήριο Kinesis και στον Α.Σ Σωκράτη εξετάσεις έγχρωμων ζωνών, με πολλούς καινούργιους αθλητές και μεγάλη προσέλευση γονέων. Τα παιδιά εξετάστηκαν στις βασικές γνώσεις στο Kyokushin Karate και στο αγωνιστικό κομμάτι με αγώνες knock down. Δόθηκαν έγχρωμες ζώνες και διπλώματα της All Japan Kyokushin Union Hellas.