Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 3:28:06 μμ

Μια ανάσα από το πανελλήνιο ρεκόρ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, ο Δημήτρης Παυλίδης, και με επίδοση που τον κατατάσσει στην 4η θέση παγκοσμίως για το 2020!

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, στις 5 Ιουλίου 2020, συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρ. Μακεδονίας στα Γιαννιτσά, με 5 αθλητές και αθλήτριές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατατάχθηκαν ως εξής:

Πολύ μεγάλη εμφάνιση παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (καταρρακτώδης βροχή) πραγματοποίησε χθες 05.07.2020 στο Γιαννιτσά η νέα γενιά των αθλητών μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Οι αθλήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας κατέκτησαν πέντε χρυσά ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην Πλαγιά (όπως ορίζεται από το Καταστατικό) οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας της Αναγέννησης.

Από τις εκλογές όλων των τακτοποιημένων οικονομικώς μελών της ομάδας εξελέγησαν τα επτά μέλη που θα απαρτίζουν για την επόμενη διετία το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς, έξι από τα οποία είναι γυναίκες.

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 23:16

Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Kinesis

Συντάκτης:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο τμήμα του Kyodokyokushin Karate του Kinesis.
Πραγματοποιήθηκαν στις καταστάσεις του Κδαπ Kinesis athletics στο Κιλκίς στις 1 Ιουλίου.

Το ποδόσφαιρο ως κυρίαρχο άθλημα διαχρονικά, είναι ένα άθλημα βαθιά λαϊκό, δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα στους φιλάθλους και αποτυπώνεται στην καθημερινότητα των ανθρώπων, επηρεάζει και επηρεάζεται από τις κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές πραγματικότητες που αναπτύσσονται γύρω από αυτό.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των υπευθύνων της Αναγέννησης Πλαγιάς και οι βολιδοσκοπήσεις σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στο πλάνο των υποψήφιων προς ένταξή τους στο δυναμικό της ομάδας.

Φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων της Γουμένισσας και βετεράνων του ΠΑΟΚ και της Γρίβας οργανώθηκε με επιτυχία. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό -κοινωνικό χαρακτήρα καθώς οργανώθηκε για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Γρίβας Χρήστου Κόϊου 35 χρόνων που πάσχει από καρκίνο.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 21:02

Αλέξανδρος Κιλκίς: Αυλαία στις προπονήσεις

Συντάκτης:

Την Κυριακή 28 Ιουνίου η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς πραγματοποίησε τη Τελετή Λήξης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Μια χρονιά εντελώς διαφορετική με όλα όσα συνέβησαν στον κόσμο.

Μια χρονιά όμως που οι μικροί ήρωες βγήκαν νικητές!

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 23:13

Η Α.Ε. Πολυκάστρου το 1970

Συντάκτης:

Πάνω: Καρακασίδης Γιάννης(+), Κουτσουβέλας Κώστας (+), Ξεμιτούδης Γιώργος, Καραβάς Κώστας, Κατούδης Γιώργος, Αθανασιάδης Γ., Χαρτοματσίδης (παράγοντας) Δεβετζόπουλος Παύλος (παράγοντας)(+).

Κάτω: Μουρατίδης Γιώργος, Τσανεκίδης Μάκης, Καραγιαννίδης Ηλίας, Τσαλικόπουλος Δημήτριος, Μπέλλης Γιώργος.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 22:24

Τα νέα του "Αλέξανδρου" Κιλκίς

Συντάκτης:

Baby Swimming στον Αλέξανδρο Κιλκίς.
Τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης είναι μοναδικά! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη βρεφική κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα, η καρδιακή λειτουργία, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα αλλά και πιο κοινωνικά.