Αθλητικά
Γράφει
ο Φώτης
Ζάικος.
Κιλκισιακός - Εθνικός Αξιούπολης 8-0
Μια καλή προπόνηση
Ο ήδη πρωταθλητής Κιλκισιακός αντιμετώπιζε τον ουραγό Εθνικό και ήταν μια καλή ευκαιρία για τον κ. Δανδίκα να παρατάξει ενδεκάδα με πολλές αλλαγές . Πήρε εύκολα τη νίκη, συγκέντρωσε τους 65 βαθμούς (21 νίκες και δύο ισοπαλίες) και πηγαίνει το Σάββατο στη Κρηστώνη με σκοπό ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Πρωταθλήματα ΕΠΣ Κιλκίς. Αποτελέσματα- βαθμολογίες
Συντάκτης: Eidisis.grΑ1 Κατ. αποτελέσματα
Κιλκισιακός –Αξιούπολη 8-0
Γουμένισσα –Κρηστώνη 2-0
ΠΑΟΝΕ –Π.Αγιονέρι 0-2
Ά.Χαράλ.–Αργυρούπολη 2-1
ΑΕ Πολυκ. –Πολύπετρο 3-2
Πλαγιά – Αλέξανδρος Κ. 2-3
Πεδινό –Μ.Βρύση 2-1
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν χθες Κυριακή 26/3 οι Αγώνες Ρίψεων "Χάρης Χατζηαδαμίδης" 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Κιλκίς. Την απόλυτη ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι αθλητές και προπονητές όλων των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες και εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα της οργάνωσης.
Με την κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς στις περισσότερες κατηγορίες των συνθέτων αγωνισμάτων σε κορίτσια και αγόρια , τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν την Κυριακή 26 Μαρτίου στο στάδιο του Κιλκίς, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων (τρίαθλα) της κατηγορίας των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.
Η Τόλμη με 20 αθλητές σε φιλικούς αγώνες Tae Kwodo στη Ν. Ζίχνη
Συντάκτης: Eidisis.grΦιλικοί αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων γεν. 2004-2005-2006 και παμπαίδων-πανκορασίδων 2007-2008-2009-2010-2011 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ζίχνης Σερρών στις 19 Μαρτίου 2017. Στις κατηγορίες Α από κόκκινη ζώνη και άνω αγωνίστηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες, κάσκες με κλήρωση και θέσεις γεν. 2004-2005-2006. Στην κατηγορία Β αγωνίζονταν οι μικρές ζώνες και υπήρχε σκορ στο θώρακα δίχως νικητή.
Με μια όμορφη εκδρομή, η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού βρέθηκε τη Τετάρτη 22 Μαρτίου στο γήπεδο της Τούμπας, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της χώρας μας με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας, με την ομάδα μας να επικρατεί 2-1.
Γκολ και θέαμα το απόγευμα του Σαββάτου από τον Κιλκισιακό, ο οποίος συνέτριψε με 8-0 τον Εθνικό Αξιούπολης στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα έφτασε έτσι τους 65 βαθμούς (21 νίκες και δύο ισοπαλίες) και πηγαίνει το Σάββατο στη Κρηστώνη με σκοπό ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Με 21 αθλητές του ο Άθλος στο φιλικό πρωτάθλημα KIDS CUP SERRES
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Κυριακή 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το φιλικο πρωτάθλημα KIDS CUP SERRES στο κλειστό Νεας Ζιχνης Σερρων για αθκητές που γεννήθηκαν από το 2004 έως το 2011.
Η συμμετοχή αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερέν για την γρηγορότερη ροη άλλα και την λιγότερη ταλαιπωρία των μικρών αθλητών των σωματείων.
Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας για την μετέπειτα συμμετοχή τους στις επίσημες μεγάλες διοργανώσεις της ομοσπονδίας.
Πολύ μεγάλη επιτυχία είχαν οι αγώνες στίβου για μικρές κατηγορίες αθλητών στο στάδιο του Παλαιοχωρίου της Ημαθίας που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντ. Μακεδονίας .Μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού έζησε η Αλεξάνδρεια Ημαθίας , αφού πάνω από 1200 αθλητές ηλικίας 5-15 ετών από περισσότερους από τριάντα συλλόγους πήραν μέρος στην συνάντηση Ακαδημιών στίβου.
Γράφει
ο Φώτης
Ζάικος.
Αργυρούπολη- Κιλκισιακός 1-4
Και μαθηματικά πρωταθλητής
Μια ακόμα νίκη, αυτή του Σαββάτου επί του Ηρακλή και ο Κιλκισιακός στέφθηκε πρωταθλητής μέσα στην Αργυρούπολη και επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική, σφραγίζοντας τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν!
Μια χρονιά εντυπωσιακή για τον Κιλκισιακό.. Με 62 βαθμούς, 20 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 22 παιχνίδια, και 21 βαθμούς διαφορά, δεν άφησε κανένα περιθώριο στις άλλες ομάδες.