espa pkm

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026, 6:05:09 μμ
Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 22:38

Επιτυχίες του Αίαντα στον 2ο Δρόμο Υγείας

Συντάκτης:

Με ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο ο Αίαντας στον 2ο Δρόμο Υγείας που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης».

Στις 28 ΜΑΙΟΥ 2016  ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα Ταε κβο ντο  στο κλειστό στάδιο στην Λευκόβρυση Κοζάνης υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες από 2002 έως 2010 γεννηθέντων . Διοργανωτής ο αθλητικός Σύλλογος Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης του Αλμασίδη Χρήστου.

Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 22:35

Τρέξτε όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε

Συντάκτης:

Στις 22 Μαϊου 2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης το ΖUMBATHON (Ζumba Marathon ).Tο Zumbathon είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση που όλο το ποσό από την πώληση των εισιτηρίων πηγαίνει σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Με 18 αθλήτριες από τις Ακαδημίες του συμμετείχε ο Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στο Μίνι Βόλεϊ που διεξήχθη στη Σκύδρα, υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ και τη βοήθεια του Δήμου Σκύδρας, το Σάββατο 28/5/2016.

Την  Κυριακή 29-9-2016 ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αιμοδοσίας στην αίθουσα τελετών του υπουργείου Υγείας στην Αθήνα όπου συμμετείχαν αντιπρόσωποι από όλους τους συλλόγους αιμοδοτών της  Ελλάδας.

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα της  Χειροσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) της Φυσικής Αγωγής Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Δημοτικών Σχολείων.

Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 19:44

Το Kinesis-Gym στον 2ο Δρόμο Τρεξίματος και Υγείας

Συντάκτης:

Την Κυριακή 29 Μαϊου στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αρκετή προσέλευση κόσμου ο δεύτερος Δρόμος τρεξίματος και υγείας που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς ,ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία <<Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης >>.

Δυο οργανωμένες Ακαδημίες , πιστές στο αθλητικό ιδεώδες, συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 17:30 ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα θα αναμετρηθεί με την ομάδα παλαιμάχων πρώην ποδοσφαιριστών του.

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε ποδοσφαιρική δράση ήταν αυτό που πέρασε για τα τμήματα υποδομής του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς.