espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 5:02:20 πμ

Φιλικός αγώνας-γιορτή για τη πόλη μας ήταν αυτός που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 5 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.
Η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ μας έκανε τη τιμή και αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας για φιλικό παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού.

Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 00:27

Ακόμη μια πρωτιά για τη Στέλλα Παρασκευά

Συντάκτης:

Ο Β’ Βρασίδειος δρόμος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου  στην Αμφίπολη, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών μικρών και μεγάλων. Οι δρομείς έτρεξαν στην μνήμη του οικιστή της πόλης, Σπαρτιάτη στρατηγού Βρασίδα, αναβιώνοντας αγώνες που γίνονταν και κατά την αρχαιότητα.  

Επετειακές εκδηλώσεις. Το διοικητικό συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Άρη  Παντελεήμονα στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων που θα  πραγματοποιήσει, με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την δημιουργία  του, ζητά από όλους τους φίλους του να βοηθήσουν στη προσπάθεια  ανεύρεσης υλικού (φωτογραφίες, αντικείμενα, ρούχα κτλ.)

Ηττα στον τελευταίο αγώνα εντός έδρας για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου από τον Καμπανιακό με σκορ 1 - 0 την Κυριακή 8 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ο Χρήστου στο 26΄ (από ελεγχόμενη θέση οφσάϊντ).

Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 00:23

Από τα σπριντ οι διακρίσεις για τον ΓΑΣΚ

Συντάκτης:

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του σταδίου των Σερρών  η β' φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Θράκης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Πέλλας & Κιλκίς .

Την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα Προτζούνιορ ΙΝΤΕΡ της Ακαδημίας , στο μεγάλο τουρνουά που ολοκληρώθηκε σήμερα, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού Μετεώρων με σκορ 2-0. Έτσι η γιορτή που ξεκίνησε την Πέμπτη έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους μικρούς αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση σε σύνολο 8 ομάδων και μάλιστα με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 00:21

Α.Ο. Κιλκισιακός : Παιχνίδι και διασκέδαση

Συντάκτης:

Στο τουρνουά της Ακαδημίας του Μακροχωρίου έλαβε μέρος η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού τη Κυριακή 8 Μαΐου. Στην Ημαθία μετέβησαν τρία τμήματα των φυτωρίων. Μια ομάδα Προπαίδων, μία Τζούνιορ και μία Προτζούνιορ, με τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν, αφού σε τέτοια γεγονότα δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι.

Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 23:23

Επιτυχής η πορεία του Ηρακλή Κοιλαδίου

Συντάκτης:

Καθώς η αγωνιστική σεζόν έχει κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας , νιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν στην πρωτόγνωρη επιτυχία του φετινού πρωταθλήματος. Πρωτόγνωρη διότι η ομάδα μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να φτάσει στα play off που ήταν και ο αρχικός της στόχος αν και δεν τα κατάφερε να πάει στο τελικό που θα οδηγούσε στη Α1 κατηγορία. Συγχρόνως να καταφέρει να αλλάξει όλα όσα ακούστηκαν στην αρχή του πρωταθλήματος για την δύσκολη παραμονή της ομάδας στην Α κατηγορία.

Η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ διοργάνωσε επίσημο ανοικτό πανελλήνιο σεμινάριο προπονητικής, πρώτων βοηθειών και φυσιοθεραπείας, στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής στις 22-23 και 24 Απριλίου 2016.
Το πρόγραμμα αποτελείτο από πρώτες βοήθειες, αγωνιστικό, πούμσε  φυσικοθεραπεία, αθλοπαιδιές και διαιτησία. Οι συμμετέχοντες ανερχόταν στους 90 προπονητές με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων θεωρητικής και πρακτικής. Τις πρώτες βοήθειες κάλυψε επίσημη ομάδα εκπαιδευτών διασωστών από το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης διδάσκοντας την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ( ΚΑΡΠΑ ), επίσης τον πνιγμό από νερό και με αντικείμενο. Είναι πολύ σημαντικό  να προσφέρεις με όσες γνώσεις προκειμένου να σωθεί ένας άνθρωπος.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF Λυκείων διεξήχθη στο Oλυμπιακό κλειστό στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια στις 13 Απριλίου 2016. Είναι πολύ σημαντική η ένταξη πλέον στο σχολικό πλαίσιο για να δίδονται οι ανάλογες ευκαιρίες και στους αθλητές-ριες του Taekwondo.
Η συμμετοχή ανερχόταν στους 540, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ΕΛΟΤ, από ενεργούς αθλητές-ριες και συλλόγους μέσω ΕΛΟΤ και με δηλώσεις στο TPSS. Η διαδικασία με τα δικαιολογητικά έγινε σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία ΕΛΟΤ η οποία ήταν άψογη.