espa pkm

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026, 2:53:11 μμ

Μεγάλο διπλό στην Κρύα Βρύση για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, πολύτιμο βαθμολογικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Σκόρερ: 0-1: 20΄ Κοτσαρίδης, 1-1: 70΄ Τσιβλίδης, 1-2: 73΄ Παπαδημητρίου.

Δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη για την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας που έκλεισε αήττητη τον κύκλο των δύο συνεχόμενων αγώνων περνώντας με τον καλύτερο τρόπο από ισάριθμες δύσκολες έδρες (Αμπελόκηποι την περασμένη Κυριακή και Κρύα Βρύση σήμερα).

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Β.Ε)  διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση <<Κοπή της Πίτας>>, την επιβράβευση αθλητών-τριών και συλλόγων στο Porto Palace Θες/νίκης στις 28/2/2016. Σ΄ αυτήν την αθλητική γιορτή με οικογενειακό και κοινωνικό χαρακτήρα η συμμετοχή γονέων και φίλων του αθλήματος ήταν μεγάλη, για να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά που αγωνίζονται. Η έναρξη αυτής της γιορτής ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου Ε.ΤΑ.Β.Ε. κ. Μανώλη Χρήστου, βουλευτών Θες/νίκης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 20:51

Σε διεθνές πρωτάθλημα ο ΑΘΛΟΣ

Συντάκτης:

Στις 5-6 Μάρτιου 2016 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο της Πολίχνης 5o Διεθνές Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών και 11 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.). Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με την συμμέτοχη του φίλαθλου κόσμου άλλα και των αθλητών να είναι πολύ μεγάλη. Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών από πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές αλλά και την καταγραφή αγώνων στα πόδια έμπειρων αθλητών.

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 20:50

Τα νέα του Κιλκισιακού

Συντάκτης:

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ 1-0
Ο Κιλκισιακός επανήλθε στις νίκες επικρατώντας το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο 1-0 του Παλαιού Αγιονερίου. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 34' ο Σωκράτης Παπαδόπουλος.
Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα είχε και πάλι τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Από την άλλη μεριά η αμυντική γραμμή βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και ο Ζάικος δεν "απειλήθηκε" καθόλου. Κορυφαίες στιγμές για τον Κιλκισιακό ήταν τα δύο δοκάρια, με τους Γιάννη Βαχανελίδη στο 20' και Σάββα Παπαδόπουλο στο 83'.
Το Σάββατο ο Κιλκισιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Επτάλοφο.

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 21:28

Διακρίσεις ποδηλατών του Αίαντα

Συντάκτης:

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του αγωνιστικού τμήματος του ΑΙΑΝΤΑ στο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Μακεδονίας - Θράκης που διοργάνωσε η ΕΠΣΜΑΘ στο Σέιχ-Σου το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου. Αν και η διαδρομή ήταν πολύ απαιτητική με πολλά τεχνικά κομμάτια οι τρείς αθλητές κατάφεραν να τερματίσουν χωρίς προβλήματα. Στον αγώνα του Σαββάτου ο Τρόπιος Ανέστης ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων τερμάτισε στην 21η θέση με χρόνο 1:20:09 ενώ στον αγώνα της Κυριακής και στην κατηγορία Ανδρών ο Σούρλας Δημήτριος τερμάτισε στην 14η θέση και ο Βασιλειάδης Βασίλειος στην 29η θέση.

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 21:23

Διακρίσεις αθλητών του “Καραγιάννη” Ευρωπού

Συντάκτης:

Στις 5-3-2016 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θεσ/νικης έγινε η β' πανελλήνια προκριματική φάση παμπαίδων α'- β' και παγκορασίδων.
Ο Παλαιστικός Σύλλογος Ευρωπού “Καραγιάννης”  πήρε μέρος με τρεις αθλητές οι οποίοι πήραν και την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις Σέρρες στις 16/17-4-2016.
Αναλυτικά:
1)Καράι Ολτιάν ασημένιο μετάλλιο στα 42 κιλα παμπαίδες β'.
2)Δημητριάδης Παναγιώτης χάλκινο μετάλλιο στα 47 κιλα παμπαίδες α'.
3)Τουλκερίδης Δημήτρης χρυσό μετάλλιο στα 100 κιλά παμπαίδες α'.
Το δ.ς. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές  και τον προπονητή  κ. Παυλίδη Θεοδόσιο και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο η Ακαδημία με 5 τμήματά της αναμετρήθηκε με τις Ακαδημίες των Αστέρα Αμπελοκήπων-Αίαντα Εύοσμου-Α.Σ Ηλιούπολης ,με τα αντίστοιχα τμήματα τους. Οι αγώνες ήταν συγκλονιστικές ,με μάχες σώμα με σώμα με τα παιδιά να κερδίζουν τόσο σε εμπειρίες αγώνων όσο και ψυχαγωγικό επίπεδο. Η αναχώρηση έγινε από την Ακαδημία και το πρωί του Σαββάτου στις 10.00, τα τμήματα AJAX,BAYERN και REAL άνοιξαν τον χορό των αναμετρήσεων, ενώ ακολούθησαν στις 11.00 τα υπόλοιπα τμήματα INTER και ATLETICO με τα κάτωθι αποτελέσματα:

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 22:46

Πέρασε σαν σίφουνας

Συντάκτης:

Ενας φουριόζος Εθνικός πέρασε την Κυριακή από τους Αμπελόκηπους, δεν άφησε σε καμιά στιγμή τον τοπικό Ηρακλή να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του και ΄΄κλέβοντας΄΄ το ρόπαλο του νίκησε με σκορ 2 – 0 τους Θεσσαλονικείς.
Στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων ΄΄Κωνσταντίνος Καραμανλής΄΄, δεν αποτελεί υπερβολή ότι υπήρχε μια ομάδα καθώς οι παίκτες του κιλκισιώτικου συγκροτήματος παρατάχθηκαν με μοναδικό στόχο τους την νίκη και το βαθμολογικό τρίποντο και τα κατάφεραν.

Με ρεκόρ επέστρεψαν οι αθλητές του Αίαντα από τους αγώνες κλειστού Στίβου που έγιναν στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 27/2/16. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν στην κατηγορία ΠΠΑ΄ ο Καπράγκος Νίκος στη σφαίρα όπου με επίδοση 12,28μ. κατέκτησε την 4η θέση, η απόδοση του και η σταθερότητα πάνω από τα δώδεκα μέτρα δείχνουν πολύ καλά στοιχεία για το μέλλον της αγωνιστικής περιόδου.

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 22:43

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας

Συντάκτης:

Κιλκισιακός-ΑΠ. Αγιονέρι 1-0
Αυτός είναι Κιλκισιακός
Ερχόταν με φόρα από το παιχνίδι με την Κρηστώνη ο Κιλκσιακός και το Σάββατο έπαιξε κατά πως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα. Έκλεισε τον αντίπαλό του στα καρέ σε ένα διαρκή μονόλογο στο μισό γήπεδο. Πέντε τουλάχιστον καλές ευκαιρίες έχασε στο α’ ημίχρονο ο Κιλκισιακός για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, αλλά μόνο στο 36’ ο Σωκράτης Παπαδόπουλος, ύστερα από ωραία πάσα του Βαχανελίδη, κατάφερε να σημειώσει γκολ. Ο τερματοφύλακας Ζάικος έκανε ένα από τα πιο ήσυχα παιχνίδια του καθώς είναι ζήτημα αν ήρθε σε επαφή με την μπάλα δυο τρεις φορές.
Λίγο πριν το τέλος ο Σάββας Παπαδόπουλος είχε γυριστή νκεφαλιά στο δοκάρι.
Τέσσερα παιχνίδια απόμειναν κι αν συνεχίσει έτσι η ομάδα του Κιλκίς ίσως κάτι προλάβει. Επόμενο σημαντικό ραντεβού το ντέρμπι με τον ΠΑΟΝΕ το Σάββατο.