Αθλητικά
Ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή Χειμώνα στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠρωταθλητής χειμώνα για το πρωτάθλημα της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣΚιλκίς αναδείχθηκε με την νίκη του επί του Άρη Παντελεήμονα ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Με μικρή όμως διαφορά δύο βαθμών από την δεύτερη ομάδα τον Ποντιακό Ν.Σάντας και πέντε από τον τρίτο Ολυμπιακό Γαλλικού.
Δυο πολύ καλούς αγώνες Βόλεϊ έδωσε και αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΑΙΑΣ μέσα στην έδρα του, το Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς.
Το Σάββατο 5/12/2015 στις 16.00 η ομάδα των Κορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ αντιμετώπισε με σθένος την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ , όπου έχασε με σκορ 3-1 σετ. Πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα έγινε στο 1ο σετ όπου ξεκινώντας θεαματικά και με σταθερά βήματα ο ΑΙΑΣ το κέρδισε με μεγάλη διαφορά (25-14) αλλά και στο 4ο σετ όπου κορυφώνοντας την αγωνία στην κερκίδα, έφτασε το σκορ στο (26-24) αλλά τελικά το έχασε. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δυο ομάδες για το ποιοτικό Βόλεϊ που προσέφεραν στους φιλάθλους.
Πλούσια δράση και αυτή την Κυριακή για την Ακαδημία Αλέξανδρος
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Κυριακή 6 Δεκ 2015 η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς μετέβη με 3 τμήματα, προπαίδων, προτζούνιορ και τζούνιορ ,στις εγκαταστάσεις του ΕΡΜΗ Εύοσμου όπου αντιμετώπισε τα αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών των ΑΟ Αμπελοκήπων, ΑΟ Ωραιοκάστρου και ΠΑΟΚ.
- Σκληρό παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας του νομού Εβρου γεγονός που επέφερε τον τραυματισμό του Καρασίμου στο 30ο λεπτό (σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου). Ανησυχία για το μέγεθος της ΄΄ζημιάς΄΄ σε έναν εκ των στυλοβατών του Εθνικού Ν. Αγιονερίου στη φετινή σεζόν για το πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας.
Νέες επιτυχίες για τους δρομείς του ΓΑΣ Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΜε τη συμμετοχή περισσότερων από 130 αθλητών και αθλητριών,ο ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ διοργάνωσε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με απόλυτη επιτυχία αγώνα σε δημόσιο δρόμο με την επωνυμία «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΟΥΝΗΣ» στα πλαίσια των «Στ’ ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ»για αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.
Το Kinesis Fight Club στην προσπάθεια της συνεχούς αναβάθμισης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του εντάσσει πλέον και το Βραζιλιάνικο Ju Jitsu. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του πιο καταρτισμένου δασκάλου στην βόρεια Ελλάδα τον κύριο Νίκο Γουγούλα, η μοναδική μαύρη ζώνη στην βόρειο Ελλάδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ibjjf και υπεύθυνος βορείου Ελλάδος για το bjj της ΕΦΕΟΖΖ και μέλος της τεχνικής επιτροπής.
Η Τόλμη στο πανελλήνιο Taekwondo παίδων - κορασίδων
Συντάκτης: Eidisis.grΠανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ( ΕΛ.Ο.Τ. ) διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Κανήθου Χαλκίδας στις 29-30 Νοεμβρίου 2015. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι προκρίθηκαν από την Βόρεια Ελλάδα ( ΕΤΑΒΕ ) στις 14-15 Νοεμβρίου 2015 και Νότια Ελλάδα ( ΕΤΑΝΕ ) στις 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2015. Οκτώ αθλητές-ριες ανά κατηγορία κιλών από κάθε Ένωση αγωνίστηκαν με ηλικία 2001-2002-2003 και ξεχωριστά 2004.
Άξιος Πρεσβευτής του Παραολυμπιακού Κινήματος ο Φυσίατρος Νίκος Τερζής
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Παγκόσμια Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) μέσω του Ιδρύματος Agitos προσπαθεί εδώ και χρόνια να προωθήσει τη σωματική δραστηριότητα αλλά και την ενασχόληση με τον πρωταθλητισμό των ατόμων με αναπηρία. Σκοπός του εγχειρήματος αποτελεί η δημιουργία θετικών κοινωνικών αλλαγών σε ολόκληρο τον κόσμο.