Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 6:06:42 μμ

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την διεξαγωγή Camp για τη στελέχωση δυναμικών τμημάτων, τα οποία θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας την περίοδο 2020-2021.

Το camp θα πραγματοποιείται στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
ώρα 18:00, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Ως νέα διοίκηση του ιστορικού συλλόγου Α.Ο. Κιλκισιακός, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πλάνο και την φιλοσοφία του συλλόγου μας.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει επηρεαστεί από τις εξελίξεις της ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και ίσως αυτό να αποτελεί έναν βασικό λόγο για την επανεκκίνηση του.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για την πρόωρη απώλεια του Αλέξη Μουρατίδη, ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ Μεγάλης Βρύσης, ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίστηκε με επιτυχία και σε πολλές άλλες ομάδες του Κιλκίς.

Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 23:20

Έρχεται η ώρα της Κολύμβησης!

Συντάκτης:

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς βρίσκεται σε αναμονή της νέας Υπουργικής Απόφασης και για τα μικρότερα παιδιά της Ακαδημίας του.

Για το λόγο αυτό σας κάνει γνωστά  τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την συμμετοχή των παιδιών σας στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και της Κολύμβησης.

Οι Κωδικοί Αθλητικής αναγνώρισης που έχουν τα τοπικά Σωματεία Ποδοσφαίρου στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καταγράφονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε. Με αυτόν τον κωδικό το κάθε σωματείο κάνει προεγγραφή στην σελίδα της γ.γ.α., «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων».

Ο Α.Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδος κορασίδων γεννηθέντων 2006  - 2007  - 2008, οι μικρότερες ηλικίες αγωνίζονται σε μικτά τμήματα ενώ οι μεγαλύτερες ηλικίες  στην γυναικεία ομάδα. 

Ο Κιλκισιακός, παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα τμήματα υποδομών , δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την λειτουργία ειδικών  τμημάτων στελεχωμένα από  παιδιά τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως ταλέντα ποδοσφαίρου, για τον λόγο αυτό καλεί παιδιά από όλο τον νομό παρέχοντας τους υψηλές υπηρεσίες  και δίνοντας τους τη δυνατότητα εξέλιξης σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Κιλκισιακός ανακοίνωσε τους άμεσους συνεργάτες του κ. Λάζαρου Μεταλλίδη στο ξεκίνημα της προσπάθειας που ανέλαβε η νέα διοίκηση, με σκοπό την υλοποίηση του οράματός του για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Πρόκειται για τον Γιώργο Πελίδη και τον Παναγιώτη Ζιάκα.

Παρότι χρειάστηκε δεύτερος διαγωνισμός - του περσινού καλοκαιριού κρίθηκε άγονος- τον Οκτώβρη του 2019 και έχουν περάσει μήνες αφότου αναδείχθηκε ο μειοδότης, με προσφορά στο 40%, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Με περιοριστικούς όρους στην πρόσβαση αθλούμενων και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας έναντι του Covid – 19 επαναλειτουργεί από σήμερα το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς.

Η χρήση των ανοιχτών και ελεύθερων εγκαταστάσεών του προορίζεται αυστηρά για  άθληση, προπόνηση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης κατά προτεραιότητα: