espa pkm

Σάββατο, 25 Απριλίου 2026, 10:47:38 πμ
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 22:24

Α’ Κατηγορία : Συγκάτοικοι στην κορυφή

Συντάκτης:

Ο Μέγας Αλέξανδρος του Νέου Γυναικοκάστρου πάτησε για πρώτη φορά κορυφή φέτος μετά την νίκη του στο ντέρμπι επί των Μανδρών. Οδυνηρή ήττα για το Μαυρονέρι που έμεινε στάσιμο ενώ προχώρησε με νίκη ο Καμπάνης.

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 22:19

Ποδαρικό από τον Αιμίλιο Μαβίδη.

Συντάκτης:
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος
ανώμαλος δρόμος 5.000 m γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για
βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 22:18

ΜΠΑΣΚΕΤ - Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ : "Στην κορυφή πάντα"

Συντάκτης:
Στην κορυφή διατηρήθηκε η ομάδα του ΑΕΤΟΙ Κιλκίς μετά την άνετη επικράτησή της (68-55(επί της ΑΕΚ Καρυώτισσας στο κλειστό του Κιλκίς.
Αντίθετα ο Μέγας Αλέξανδρος Πολυκάστρου παρότι προέβαλλε σθεναρτή αντίσταση και διεκδίκησε μέχρι τέλος τη νίκη δεν τα κατάφερε στην Έδεσσα, χάνοντας με 58-52.
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 22:17

Γ’ κατηγορία:" Επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι"

Συντάκτης:
Μόνο στις Καστανιές είδαν …νίκης πρόσωπο οι γηπεδούχοι. Σε όλα τα άλλα γήπεδα επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι. Αμετάβλητη η κορυφή καθώς οι πρωτοπόροι νίκησαν.

Η ισοπαλία της Ευκαρπίας στην έδρα του ισχυρού Παντελεήμονα έδωσε περισσότρερο «αέρα» στον πρωτοπόρο Ποντιακό. Ο Γαλλικός με εκτός έδρας νίκη πλησίασε τη δεύτερη Ευκαρπία ενώ η Φύσκα συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της μπήκε ήδη στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 22:12

B’ Κατηγορία : Δυτικός όμιλος "Νίκες πρωτοπόρων"

Συντάκτης:

Νίκησαν και οι τέσσερις; προπορευόμενοι στον βαθμολογικό πίνακα κι έτσι δεν σημειώθηκε καμιά αξιόλογη μεταβολή μετά και την 17η αγωνιστική.

Μετά από 22pontioi-kilkis-korasides χρόνια ύπαρξης στο χώρο του αθλητισμού και 12 χρόνια λειτουργίας του τμήματος HANDBALL ήρθε η ώρα  για την ύπαρξη και γυναικείας ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς ’89.
gask-kilkisΟ δεύτερος εφετινός αγώνας της σειράς «Γύροι Πόλεων» που έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ και οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα αθλητή «Μιχάλη Κούση», θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου στη Νέα Σμύρνη.
Αν κατόρθωνε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας στην Τριανδρία ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου τότε θα μιλούσαμε για αγωνιστική θρίαμβο του κιλκισιακού ποδοσφαίρου. Και τούτο διότι ο μεν Κιλκισιακός ύστερα από παρατεταμένη χειμερία νάρκη πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στην Χαλάστρα, η δε Δόξα Χέρσου διέλυσε τον Σοχό με τεσσάρα.
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 22:20

ΜΠΑΣΚΕΤ - Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ : Δεύτερος άνευ αγώνος

Συντάκτης:
Με τη νίκη στα «χαρτιά» από του ΑΣΑ Αξιούπολης που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα ο Αετός Κιλκίς παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.  Ο Μ. Αλέξανδρος Πολυκάστρου πάλεψε, αλλά τελικά έχασε στις λεπτομέρειες (52-57) από την πρωτοπόρο Αριδαία.