espa pkm

Σάββατο, 25 Απριλίου 2026, 11:58:58 πμ
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:08

Γ’ κατηγορία: "Ασανσέρ στην κορυφή"

Συντάκτης:

 

Οτρίτος πέρασε πρώτος, ο πρώτος έμεινε πρώτος αλλά απέκτησε συγκάτοικο τον μέχρι πρότινος τρίτο, με ένα λόγο η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Τρίτη κατηγορία μεταβλήθηκε σε ασανσέρ με τις ομάδες της κορυφής να αλλάζουν ορόφους κάθε αγωνιστική.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:06

Α10 κατηγορία" Κερδισμένος ο Καμπάνης"

Συντάκτης:
Οι συνδιεκδικητές της πρωτιάς στραβοπάτησαν με ισοπαλίες (Μαυρονέρι, Επτάλοφος, Μάνδρες, Ποντοηράκλεια) ενώ και η Αργυρούπολη έχασε, οπότε η Δόξα Καμπάνη με την εκτός έδρας νίκη της στην Αργυρούπολη αποτελεί την κερδισμένη της αγωνιστικής που χαρακτηρίστηκε από πέντε ισοπαλίες ενώ ρτη μοναδική εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Εθνικός Αξιούπολης επί της Βάθης.
Αξιοσημείωτη και η νέα επιτυχία του Πευκοδάσους που «τσίμπησε» βαθμό στον Επτάλοφο.

Τα πλήρη αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:05

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανατολικός όμιλος "Πόντια κανόνια"

Συντάκτης:
Το νέο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Γαλλικού άνοιξε την βαθμολογική ψαλίδα που τον χωρίζει από τον προελαύνοντα Ποντιακό Αγίου Χαραλάμπου που βρήκε τον άτυχο Διπόταμο και του έριξε άλλη μια εξάρα μετρώντας ήδη «ενός δέοντος τεσσαράκοντα» τέρματα στο ενεργητικό του.
Στο βαθμό πλησίασε τον Ολυμπιακό η Ευκαρπία με την εκτός έδρας επιτυχία της επί του Μελανθίου. Χωρίς βαθμό πάντα ο Διπόταμος.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Με νίκες και μάλιστα ευρείες προχώρησαν οι τρεις ηγούμενοι του βαθμολογικού πίνακα. Το Χωρύγι με εξάρα, το Πολύπετρο με εφτάρα και το Μεταλλικό με τριάρα. Από κοντά και το Ανθόφυτο που επίσης νίκησε ενώ στην ουρά το Αξιοχώρι και η Στέρνα πληρώνουν και  τις περσινές «αμαρτίες» τους

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 20:51

Παραίτηση Κ. Βιολιτζή από τον ΓΑΣΚ

Συντάκτης:
Την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους υπέβαλε ο πρόεδρος του ΓΑΣΚ, Κώστας Βιολιτζής, ο οποίος στην παραίτησή του αναφέρει:
«Λόγω σοβαρών επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων υποβάλλω σήμερα 03 Νοεμβρίου 2011 την παραίτηση μου στο Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς.
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 20:07

Ένα ακόμη Σάββατο με δράση

Συντάκτης:
aleksandros-kilkisNέους αγώνες έδωσαν τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Κιλκίς, η ομάδα του Ηλία Ξανθόπουλου επικράτησε των Παιόνων Αξιούπολης με 6-3, σε ματς που καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 4-0. Στον αγώνα συμμετείχαν οι εξής: Δεδεδάκης, Ζώτος, Κουτουκιάς, Κωφίδης, Λασκάκης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Παρδάλης, Σαρίδης, Σμιάρης, Στυλιανίδης, Συμεωνίδης Γεώργιος, Τσολακίδης, Φυτανίδης.
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 21:18

Γ’ κατηγορία : Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Συντάκτης:
1 ΔΟΞΑ Άσπρου     ΔΟΞΑ Πλατανιάς   3-1   
2 ΑΡΗΣ Μυριοφύτου     ΠΑΟΚ Κεντρικού   δ.δ   
3 ΘΡΑΚΙΚΟΣ Πυργωτού     ΠΑΙΟΝΕΣ Αξιούπολης     0-1 
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 21:16

Μοίρασε γκολ στην πρεμιέρα!

Συντάκτης:
Σέντρα είχαμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς, όπου η Ακαδημία συμμετέχει με δύο τμήματα, ένα παίδων και ένα προπαίδων. Οι προπαίδες αγωνίζονται φέτος ως Κιλκισιακός, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με αυτόν. Οι παίκτες του Νίκου Μούρου, αν και τα... βρήκαν σκούρα, στην επανάληψη έδειξαν καλύτερο πρόσωπο και επικράτησαν με 5-3 του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.
Για τους «κόκκινους» αγωνίστηκαν οι: Δεληγιάννης, Δούκας, Καζλαράκης, Κουραλίδης, Κωνσταντάρας, Μαλάνια, Μποπότας, Παναγιωτίδης, Παπαελευθεράκης, Σακαλής, Σεφερίδης, Τσιμπούκας, Φανίδης, Φασουλάκος, Φυτανίδης, Χαλκίδης Νίκος και Χαλκίδης Φίλιππος.
alexandros-kilkisΓια τους Παίδες, που αγωνίστηκαν στο Δροσάτο με τον τοπικό Μακεδονικό, το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά και τους βρήκε πίσω στο σκορ με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στη νίκη με το εμφατικό 5-1.
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 15:52

"ΑΕΤΟΣ" - Ζαφειράκης Νάουσας 76-49

Συντάκτης:
aetos-neanides΄Ενα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλοι του μπάσκετ στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς στα πρώτα δύο δεκάλεπτα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά και την τελική διαφορά στο ημίχρονο να είναι στους 6 πόντους (29-23) σκορ το οποίο είχε σχέση με τις "κλειστές" άμυνες που έπαιξαν και οι δύο ομάδες αναζητώντας λύσεις επιθετικά που όμως δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 15:51

Ανατολικός Ομιλος: "Ποντιακός και πάσης Ελλάδος"

Συντάκτης:
Όταν είσαι δεύτερος με την καλύτερη όμως επίθεση του πρωταθλήματος μέχρι την έκτη αγωνιστική και πηγαίνεις στην έδρα του πρώτου που είχε μόνο νίκες μέχρι τότε, ε, τότε ως Ποντιακός Αγίου Χαραλάμπου μπορείς να αισθάνεσαι υπερήφανος.