espa pkm

Σάββατο, 25 Απριλίου 2026, 1:18:41 μμ
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:21

Μεγάλες εμφάνιση Γ.Σ. Μανδρών στην Έδεσσα

Συντάκτης:
gs-mandronΤο Σάββατο  28/05/2011 διεξήχθησαν  οι διασυλλογικοί αγώνες  ΠΟΛΥΑΘΛΑ  ΠΠ/Α ΚΑΙ ΠΚ/Α  στους οποίους συμμετείχαν σύλλογοι από  τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς. Ανάμεσά τους και ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ, που συμμετείχε με έξι  αθλητές στο τέτραθλο. 
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 16:55

«Επανιδρύεται» ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Συντάκτης:
aris-panteleimonaΜετά την οικογενειακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο των αποδυτηρίων του Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα, με την συμμετοχή διοικούντων και ποδοσφαιριστών, που την νέα αγωνιστική περίοδο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, άρχισε η προσπάθεια της αγωνιστικής επανίδρυσης του Συλλόγου.
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 16:08

Ρεκόρ για σπρίντερ ΓΑΣΚ

Συντάκτης:
gaskΣημαντικές επιτυχίες για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, επιφύλασσε το 1ο ελληνικό γκραν πρι της σειρά του 2011, που έγινε την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας με διοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας - Κιλκίς το Δήμο Εδεσσας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, με την επωνυμία «Αλεξάνδρεια».
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 16:03

Μεγάλες «μάχες» στο τουρνουά 8x8

Συντάκτης:
aleksandrosΜε μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το τουρνουά 8x8 στις εγκαταστάσεις του “Football Club Kilkis”. Η πρώτη φάση την μεθεπόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται και η μάχη των 22 ομάδων φουντώνει, ώστε να πλασαριστούν είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη τετράδα του ομίλου τους και να διεκδικήσουν το… Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ! Βέβαια, την παράσταση και φέτος, όπως άλλωστε και κάθε χρονιά, έχει κλέψει η ευρηματικότητα των αθλητών στις ονομασίες των ομάδων τους!
kinesisΜε  εξαιρετική επιτυχία  πραγματοποιήθηκε στις  8 Μαΐου 2011 ο πρώτος αγώνας  ορεινού δρόμου - ανάβασης Παγγαίου με την υποστήριξη  του Δήμου  Παγγαίου. Την πρωτοβουλία είχε ο αθλητής Ηρακλής Μάντζουρης και ο Κιλκισιώτης Κώστας Ανδρονικίδης, γυμναστής, προπονητής και παλιός αθλητής του Γ.Α.Σ. Κιλκίς,  ο οποίος σήμερα ζει κ εργάζεται στην Καβάλα.
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011 14:12

Προκρίσεις «Τόλμης»

Συντάκτης:
Πρόκριση Tae Kwon Do WTF εφήβων/νεανίδων Βορείου Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 21 Μαϊου 2011.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές-ριες γεννηθείς 1994 έως 1997. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες Lajust,σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία με πλήρη εφαρμογή, δηλαδή με σένσορες για έγκυρους πόντους.
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2011 16:16

Οι βετεράνοι του Κιλκισιακού στην Στοκχόλμη

Συντάκτης:
veteranoi-kilkisiakouΜε τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν οι βετεράνοι του Κιλκισιακού από την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σουηδίας, όπου πραγματοποίησαν τετραήμερη εκδρομή από την Κυριακή 15 Μαίου έως την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011.
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2011 16:15

Φιλικοί αγώνες για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Συντάκτης:
aleksandrosΤην ευκαιρία να χαρούν τον ήλιο είχαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή, αντιμετωπίζοντας σε φιλικούς αγώνες τέσσερα τμήματα του Πρωτέα Ευόσμου.
Οι γεννημένοι το 2003-2004 (τμήμα Β3) επικράτησαν με 13-2. Στον αγώνα συμμετείχαν οι: Δροσαλάκης, Ιγνατιάδης, Ιωσηφίδης, Μανουσαρίδης, Μπαθρέλλος, Νικολαΐδης, Ξανθόπουλος, Παναγόπουλος, Ρεμπετσιώτης, Σαχίνας, Στανιμερόπουλος, Συμεωνίδης, Τσαβδαρίδης.
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2011 16:13

Πρώτη επίδοση στην Ελλάδα η Ε. Ασημακίδου

Συντάκτης:
asimakidouΣτο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 21 Μαίου οι αγώνες στίβου  Βάδην και Σκυταλοδρομιών  παρουσία πολλών φιλάθλων και των τοπικών αρχών, με αρκετά καλές επιδόσεις αθλητών και αθλητριών από σωματεία της ευρύτερης περιοχής.
Τρίτη, 24 Μαϊος 2011 15:22

Νίκη-χρυσάφι για το Δροσάτο

Συντάκτης:
drosato-mouriesΤο εισιτήριο που οδηγεί στην νέα Α10 κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς κέρδισε ο Μακεδονικός Δροσάτου αφού επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Σ.Σ. Μουριών στην έδρα του και πανηγύρισε την άνοδο.