Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020, 6:11:31 μμ

Πρώτη μόλις εβδομάδα λειτουργίας της Ακαδημίας Βόλεϊ του Αίαντα και ήδη οι μικρές μας αθλήτριες βρήκαν το ρυθμό τους! Δημιουργήθηκαν  τα τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους και οριστικοποιήθηκαν οι ώρες του κάθε τμήματος έτσι ώστε οι γονείς να προγραμματίσουν και τις άλλες δραστηριότητες των αθλητριών μας.

Η επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για την Αναγέννηση Πλαγιάς έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020 με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Πλαγιάς από τον εφημέριο της Ενορίας του οικισμού Πατήρ Αθανάσιο και παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου και του αθλητικού δυναμικού της Αναγέννησης είκοσι πέντε (25) αθλητών.

Η Marie Lootie ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου του 2019 από την Πορτογαλία προκειμένου να διασχίσει συνολικά 26.232 χλμ. ώστε να πραγματοποιήσει το παιδικό της όνειρο. Να κάνει το γύρω του κόσμου τρέχοντας! Ένα εγχείρημα που μόλις 6 άνθρωποι στον κόσμο το έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. Στον δρόμο προς την Κεντρική Ευρώπη, η Γαλλίδα αθλήτρια την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου έφτασε στο Κιλκίς όπου δέχθηκε θερμής υποδοχής από τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας Βόλεϊ από αύριο Δευτέρα 14/9/2020 .

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα λειτουργίας είναι το ακόλουθο:

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 19:20

Kinesis-Gym LesMills United - Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Συντάκτης:

Η Les Mills International διοργανώνει ένα παγκόσμιο event, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το LES MILLS UNITED! Το γυμναστήριό μας δεν θα μπορούσε να λείψει, ας μην ξεχνάμε ήμασταν οι πρώτοι, πριν 16 χρόνια που πιστέψαμε στην LesMills και από τότε τα προγράμματα της και ιδιαίτερα το BODYPUMP δεν λείπει από το timetable του γυμναστηρίου μας.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 14:34

Επίσκεψη πρωταθλητή της πάλης στο Kinesis Fight Club

Συντάκτης:
Την προηγούμενη Παρασκευή στις 11 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε το Kinesis Fight Club ο ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη Γεώργιος Κουγιουτσίδης.
Συνοδεία του ήτανε και  η προπονητική του ομάδα που αποτελούνταν από τον Θέμη Ιακωβίδη και τον Ιωάννη Παναγιωτίδη.
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:42

Κίνηση "ματ" από τον Κιλκισιακό με Άγγελο Ζαζόπουλο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σε κίνηση "Ματ" προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας του Κιλκισιακού Λάζαρος Μεταλλίδης! Έδωσε τα χέρια με τον κ. Άγγελο Ζαζόπουλο για να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Ομίλου και Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:36

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, ευχαριστεί τον Γεώργιο Πελίδη

Συντάκτης:

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Γεώργιο Πελίδη για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα αυτούς τους 4 μήνες, ως Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και γενικότερα του συλλόγου.

Έχοντας σε ίσες αποστάσεις τις γραμμές της, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, παιχνίδι από τον άξονα στο πρώτο μέρος και από τα πλάγια στο δεύτερο ημίχρονο, η "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη σημείωσε φιλική νίκη με 6-0 απέναντι στους Μπέμπηδες.

Μέρα με τη μέρα το επίπεδο των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει και αυτό αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο, με ωραίες συνδυαστικές ενέργειες.

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 21:18

Κούπα Κιλκίς: Ας μιλήσουμε λίγο για μπάσκετ (μέρος 2ο)

Συντάκτης:

Κείμενο, Φωτογραφίες: Γιάννης Σιταρίδης.

Πρόκειται για τη ραχοκοκαλιά της ομάδας. Συμμετέχουν, βρίσκονται παντού, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της μηχανής της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς. Ίδρωσαν όσο κανείς τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι που αγωνίστηκαν, δίνοντας ό τι είχαν προκειμένου να ανταπεξέλθουν. Οι εποχές άλλωστε που άντεχαν περισσότερο από 40 λεπτά στον ίδιο ρυθμό έχουν περιέλθει προ πολλού. Είναι ωστόσο γερά σκαριά και αντέχουν.