Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 3:30:17 μμ

Τοπικά Πρωταθλήματα

Παρότι χρειάστηκε δεύτερος διαγωνισμός - του περσινού καλοκαιριού κρίθηκε άγονος- τον Οκτώβρη του 2019 και έχουν περάσει μήνες αφότου αναδείχθηκε ο μειοδότης, με προσφορά στο 40%, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Μετά τη γενική συνέλευση του ΑΟ Κιλκσιακός και τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε νέα διοίκηση, με πρόεδρο τον Λάζαρο Μεταλλίδη, η οποία έχει ως εξής:

“Ό,τι μετριέται δεν μετράει πάντα, ό,τι μετράει δεν μετριέται πάντα”, Albert Einstein.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την παρουσίαση του κ. Μεταλλίδη Λάζαρου ιδιοκτήτη του Αθλητικού Οργανισμού Ατέρμων που δραστηριοποιείται από το 1999 έως και σήμερα ανελλιπώς, στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.

Η μεγάλη αθλητική εταιρεία του νομού Κιλκίς, το πρότυπο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων», φαίνεται πως θα δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα της ιστορικής ομάδας του Κιλκίς, του Κιλκισιακού, χαράζοντας ένα αισιόδοξο μέλλον για τη μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως είναι γνωστό η διοίκηση του Κιλκισιακού αποφάσισε τη διενέργεια έκτακτης γενικής συνέλευσης με μοναδικό θέμα: «Υποβολή παραίτησης του Δ.Σ. – Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου2020 και ώρα 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας, την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στα γραφεία του Συλλόγου και ώρα 19:00.

Στο Κιλκίς, σήμερα 06 Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση (εξ αποστάσεως λόγω κορωνοϊού) το Δ.Σ.του Κιλκισιακού, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου κύριου Τζούμα Άγγελου, με μοναδικό θέμα: «Υποβολή παραίτησης του Δ.Σ. – Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Εν μέσω πανδημίας, καραντίνας και απαγόρευσης κάθε άσκοπης μετακίνησης, στήθηκε αγώνας ποδοσφαίρου στη Νέα Καβάλα του νομού Κιλκίς.

Κάτω από τη μύτη των αστυνομικών του camp Νέας Καβάλας κατέβασαν ολόκληρη εντεκάδα στο γήπεδο της Νέας Καβάλας.

Με χθεσινή  ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Κιλκίς  είχε αποφασίσει  την διεξαγωγή των αγώνων όλων των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 22:03

Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς 8-9 Φεβρουαρίου 2020

Συντάκτης:

Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς 8-9 Φεβρουαρίου 2020.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΚ, 16η αγωνιστική.

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 08:49

Αλλαγή προπονητή στον Κιλκισιακό

Συντάκτης:

Η Διοίκηση του Κιλκισιακού ανακοινώνει την λύση της Συνεργασίας (κοινή συναίνεση) με το προπονητή της ομάδας κ, Γιώργο Αβραμίδη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στον Κιλκισιακό και του εύχεται καλή πορεία στην καριέρα του.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 22:53

Οι αγώνες της ΕΠΣ Κιλκίς 18-19/1/2020

Συντάκτης:

Α1 ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Tα αποτελέσματα.
Αναγέννηση Πλαγιάς – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 3-1