Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 3:23:10 μμ

Τοπικά Πρωταθλήματα

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 13:37

Με τρία τμήματα στα Planet ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Συντάκτης:

O Αλέξανδρος Κιλκίς βρέθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα Planet στη Θέρμη για διεξαγωγή φιλικών αγώνων για την «Ίντερ» και τα δύο τμήματα της «Μάντσεστερ».

Ένα πολύ δύσκολο φιλικό λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της έδωσε η "Ίντερ", που με αντίπαλο τις Ακαδημίες Μίκρας, και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Η εταιρία Γαλακτοκομικών Προϊόντων TORRE-COOPERLAT είναι πλέον ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού.

Γνωρίζοντας ότι η άθληση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός υγιούς τρόπου ζωής, στηρίζουμε έμπρακτα τον τοπικό αθλητισμό και αναλαμβάνουμε Μεγάλοι Χορηγοί της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της Ανδρικής και της Γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Κιλκισιακού για τη φετινή σεζόν και πρώτη για την εποχή της νέας διοίκησης. 

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες του Νομού Κιλκίς, μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Συμπληρώθηκαν 60 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος  περιφέρειας Κιλκίς από την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα. Την 31η  Ιουλίου του 1960 η ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια αγωνιζόμενη σε αγώνα  κατάταξης για την πρώτη θέση του 1ου ομίλου του Νομού Κιλκίς καθώς  ισοβάθμησε με την ομάδα του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Νέας Σάντας στην πρώτη θέση της  κανονικής περιόδου.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:42

Κίνηση "ματ" από τον Κιλκισιακό με Άγγελο Ζαζόπουλο

Συντάκτης:

Σε κίνηση "Ματ" προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας του Κιλκισιακού Λάζαρος Μεταλλίδης! Έδωσε τα χέρια με τον κ. Άγγελο Ζαζόπουλο για να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Ομίλου και Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:36

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, ευχαριστεί τον Γεώργιο Πελίδη

Συντάκτης:

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Γεώργιο Πελίδη για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα αυτούς τους 4 μήνες, ως Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και γενικότερα του συλλόγου.

Το KilkisiakosTV εγκαινιάζει την πιλοτική του λειτουργία με την φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πλαγιάς την Κυριακή 13-9-2020 και ώρα 18:00!

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 10:15

KilkisiakosTV και πρώτη μετάδοση την Κυριακή με την Πλαγιά

Συντάκτης:

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία του KilkisiakosTV! Έπειτα από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19, σας φέρνουμε στο γήπεδο και κοντά στους παίκτες της αγαπημένης σας ομάδας, μέσω του KilkisiakosTV!!! Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τους αγώνες της ομάδας της πόλης μας, μέσω διαδικτύου!

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 15:53

Αναβολή αγώνων και κλήρωσης ΕΠΣ Κιλκίς

Συντάκτης:

Από την επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΣ Κιλκίς αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας κυπέλλου για το Σάββατο 12/9/2020   ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΤΟΤΟΠΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΤΕΡΠΥΛΛΟΥ.

Σύμφωνα με το ισχύον  υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες   να μην πραγματοποιηθούν με ευθύνη των ομάδων.

Σας ανακοινώνουμε πως Μέγας Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκσιακού, είναι πλέον η μεγάλη εταιρεία Γαλακτοκομικών Προϊόντων TORRE COOPERLAT!!!

Ευχαριστούμε την TORRE COOPERLAT για την έμπρακτη στήριξή της στην προσπάθεια που θα καταβάλει για την άνοδο και καταξίωσή της στις Πανελλήνιες Κατηγορίες Γυναικείου Ποδοσφαίρου η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού!