Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 3:27:42 μμ

Τοπικά Πρωταθλήματα

Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία ομάδας με όσο περισσότερα ταλέντα να είναι από τον νομό μας, τα οποία σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες στην νέα περίοδο  να δημιουργηθεί ένα σύνολο το οποίο να έχει μια δυναμική.

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 09:22

Γεωργαντάς: Για τον Κιλκισιακό που θέλουμε

Συντάκτης:

Με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Κιλκισιακού συναντήθηκε πρόσφατα ο βουλευτής Κιλκίς και υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωρεγαντάς. Σε ανάρτησή του ο κ. Γεωργαντάς αναφέρει: Συζητήσαμε για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου ο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος του Νομού μας να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε και αξίζει.

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς ανακοινώνει ότι, για τον καλύτερο συντονισμό και την λειτουργία της ομάδας, με απόφαση του ορίζεται θέση Γενικού Αρχηγού στην ομάδα την οποία και θα εμπιστευθεί στον γνωστό και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Παπαδόπουλο με πλούσιο ποδοσφαιρικό παλμαρέ αγωνιζόμενος σε πολλές αξιόλογες ομάδες όλων των κατηγοριών της χώρας.

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 20:22

Ανανέωσε συνεργασία ο Κιλκισιακός

Συντάκτης:

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους εξής τρεις ποδοσφαιριστές:

Νικόλαος Κελεσίδης, Μέσος, 20 Ετών

Αδριανός Πεπεγιάννης, Μέσος, 17 Ετών

Νικόλαος Κωτάκης, Μέσος, 19 Ετών

Πέρυσι τον Μάρτιο ο Βασίλης Χατζηαποστόλου αθωώθηκε για την περιβόητη υπόθεση με τις κάρτες υγείας, ύστερα από μια δίκη που κράτησε κοντά δυο χρόνια.
Την προπερασμένη Τετάρτη 10 Ιουνίου ο εμβληματικότερος ποδοσφαιρικός παράγοντας της χώρας, ο κιλκισώτης Βασίλης Χατζηαποστόλου, αθωώθηκε κι από την τελευταία δίκη στην οποία τον είχαν εμπλέξει διάφορες δυνάμεις του παρασκηνίου που κατατρύχει την αθλητική μας ζωή. Κατηγορούμενος για απιστία περί τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος 2004-2005!

Στις 26 Ιουνίου 1961 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή των εκπροσώπων των τριών σωματείων που εκπροσωπούσαν το ποδόσφαιρο της πόλης του Κιλκίς. Ο Άρης από την ενορία των πέντε και δέκα μαρτύρων, ο Μέγας Αλέξανδρος από την περιοχή των Στενημαχιτών και η ΑΕΚ από την περιοχή της ενορίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την διεξαγωγή Camp για τη στελέχωση δυναμικών τμημάτων, τα οποία θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας την περίοδο 2020-2021.

Το camp θα πραγματοποιείται στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
ώρα 18:00, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Οι Κωδικοί Αθλητικής αναγνώρισης που έχουν τα τοπικά Σωματεία Ποδοσφαίρου στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καταγράφονται στον πίνακα που δημοσιεύουμε. Με αυτόν τον κωδικό το κάθε σωματείο κάνει προεγγραφή στην σελίδα της γ.γ.α., «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων».

Ο Α.Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδος κορασίδων γεννηθέντων 2006  - 2007  - 2008, οι μικρότερες ηλικίες αγωνίζονται σε μικτά τμήματα ενώ οι μεγαλύτερες ηλικίες  στην γυναικεία ομάδα. 

Ο Κιλκισιακός, παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα τμήματα υποδομών , δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την λειτουργία ειδικών  τμημάτων στελεχωμένα από  παιδιά τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως ταλέντα ποδοσφαίρου, για τον λόγο αυτό καλεί παιδιά από όλο τον νομό παρέχοντας τους υψηλές υπηρεσίες  και δίνοντας τους τη δυνατότητα εξέλιξης σε υψηλότερο επίπεδο.