Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, 2:23:29 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Σύμβαση, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον ανάδοχο  ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΖΙΑΡΑΣ, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της  Π.Ε. Κιλκίς, και χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Π.Ε Κιλκίς (Ίδιους Πόρους).

Σύμβαση, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον ανάδοχο  ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΖΙΑΡΑΣ, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Κιλκίς, και χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών Π.Ε Κιλκίς (Ίδιους Πόρους).

 Με ένα προσωπικό μήνυμα από καρδιάς ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, τονίζει πως ο δήμος Κιλκίς θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών με όλες του τις δυνάμεις:

Με Απόφαση της Υπηρεσιακής Γραμματέως του Υπ. Εσωτερικών (αριθμ. 79903/20.11.2020) δόθηκε έκτακτη επιχορήγηση στους Δήμους, συνολικού ύψους 50.000.000 ευρώ, «προς κάλυψη έκτακτων και επιτακτικών τους αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοϊού COVID-19».

Τη δωρεάν διενέργεια μοριακού τεστ ανίχνευσης Covid -19 για τους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται στο Δήμο με οποιαδήποτε σχέση εργασίας αποφάσισε η Δημοτική Αρχή σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης των παρεχόμενων μέτρων προστασίας της υγείας του έμψυχου δυναμικού με την οποία διασφαλίζεται επιπροσθέτως η ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του Δήμου.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 13:11

Το ΚΕΠ Πολυκάστρου στα myKEPlive

Συντάκτης:

Εξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από το δήμο Κιλκίς οι απολυμάνσεις στο δημόσιο χώρο για την προστασία της δημόσιας υγείας και την πρόληψη πιθανών εστιών διασποράς του κορονοϊού. 

Ιδιαίτερα σκληρή η απάντηση του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, προς τον επικεφαλής της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς, Δημήτρη Τσαντάκη, για την ανάρτησή του όσον αφορά τα δημοτικά τέλη και το γιορτινό στολισμό της πόλης, την οποία και είχαμε αναδημοσιεύσει στο eidisis.gr.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 10:27

Απολύμανση στα Σφαγεία Κιλκίς Α.Ε.

Συντάκτης:

Η διοίκηση της δημοτικής εταιρείας ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ε. αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζομένους και τους καταναλωτές.

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 22:26

Νέος στόλος 25 οχημάτων στο δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ας είναι καλά ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Και η ετοιμότητα του Δήμου Κιλκίς να αξιοποιήσει τους πόρους του για να ανανεώσει τον γέρικο και λιμνάζοντα στα συνεργεία στόλο του. Διότι με ίδιους πόρους αγορά 25 μηχανημάτων απλά δεν γίνεται.