Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, 10:50:21 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 19:50

Υπέβαλε πρόταση ο Δήμος Κιλκίς για τα αδέσποτα

Συντάκτης:

Ένα σχόλιό  μας στάθηκε αφορμή να πληροφορηθούμε ότι ο Δήμνος Κιλκίς ενεργοποιήθηκε έγκαιρα και υπέβαλε πρόταση ένταξης σε πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών για χρηματοδότηση δαπανών του για αδέσποτα ζώα (σκυλιά).

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 08:05

Πρόσληψη 3 ατόμων στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Το Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Παιδικών-Βρεφονηπιακών Δήμου Κιλκίς ανακοινώνει ότι θα προσλάβει 3 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/07/2017, ως ακολούθως:

  • 2 ΔΕ Μάγειρες/Μαγείρισσες
  • 1 ΥΕ Φύλακας
Τηλέφωνο: 23413 52225.

Αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο με το Δήμο Κιλκίς Δήμο Ασένοφγκραντ Βουλγαρίας επισκέφθηκε χθες το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και είχαν μια χρήσιμη συζήτηση για τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας των δύο Ο.Τ.Α.

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 22:24

«Άναψε φωτιές» το νερό της Αξιούπολης

Συντάκτης:

Το φραστικό επεισόδιο και η αψιμαχία του προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας  Αθ. Τζιούρτζου με τον δημ. σύμβουλο Ελευθέριο Γαρόπουλο ήταν η κορυφή του παγόβουνου στη θορυβώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας το βράδυ της Τρίτης 30 Σεπτεμβρίου αναφορικά με την υδροδότηση της Αξιούπολης.

Με στόχο την απόδοση στην αθλούμενη νεολαία του δήμου του παλιού κλειστού γυμναστηρίου, η διοίκηση του δήμου Κιλκίς πρότεινε και το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου της αναβάθμισής του με προϋπολογισμό 540.000 ευρώ. Ήταν μια από τις πρώτες δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στην αρχή της θητείας του ο κ. Σισμανίδης και είναι χαρακτηριστικό ότι η χρηματοδότησή του θα γίνει με ίδια έσοδα.

Φαντάζει σχεδόν απίθανο, αλλά το διαπιστώσαμε «με τα ίδια μας μάτια μας». Η κατασκευή του δρόμου Νέας Σάντας – Κόμβος Ασσήρου με τον οποίο ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος Κιλκίς – Θεσσαλονίκης προχωρεί με ταχείς ρυθμούς ή σε κάθε περίπτωση προχωρεί ύστερα από πολυετή αδράνεια.

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 19:23

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2016

Συντάκτης:

Πλούσια σε εκδηλώσεις, σε πολιτιστικά, λαογραφικά και αθλητικά δρώμενα που αναδεικνύουν κύρια το έμψυχο δυναμικό του τόπου και την πολιτισμική του παραγωγή είναι η φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς.
Η μεγάλη γιορτή των εμπόρων, εκθετών, δημοτών και επισκεπτών, διανθισμένη με πολιτιστικές δράσεις αφιερωμένες στις τοπικές παραδόσεις ξεκινά στο γνώριμο χώρο της πλατείας Δημαρχείου Κιλκίς την πρώτη Τετάρτη του Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 19:51

Χρ. Γκουντενούδης: Ξυπνήστε επιτέλους

Συντάκτης:

Τους αρμόδιους υπουργούς Κουρουπλή και Μουζάλα θέτει ενώπιον των ευθυνών τους ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης αναφορικά με κρίσιμες πτυχές του προσφυγικού που ενδιαφέρουν τη δημοτική αρχή και τους πολίτες της Παιονίας.

Στην ψήφιση Κανονισμού  Καθαριότητας Περιβάλλοντος προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς με σκοπό τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης του Κιλκίς, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων – στερεών αποβλήτων με τα απαραίτητα μέσα (συσκευασία,συλλογή, αποκομιδή, ανακύκλωση, διάθεση).

Μια νέα διάσταση στο πολύκροτο θέμα της δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Χωρύγι δίνει ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, ύστερα και από τη συνέλευση των κατοίκων του Χωρυγίου και όσα ακούστηκαν εκεί για τη δική του στάση.