Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 4:50:16 μμ

Αυτοδιοίκηση

Βασικός λόγος συζήτησης στην προ διμήνου συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Αγαθόπουλου με τον Υπουργό  Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη Γεώργιο στην Αθήνα, ήταν να ικανοποιηθεί το αίτημα όλων των φορέων του δήμου μας, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Κιλκίς, για την ακύρωση του διαγωνισμού έρευνας και εκμετάλλευσης χρυσού και χαλκού στα Κρούσσια. 

Συνάντηση με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Κιλκίς και των χωριών, είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, στο ξενοδοχείο «Ευρυδίκη». Συμμετείχαν εκπρόσωποι από 40 και πλέον συλλόγους και η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο, πολιτισμένο και συνεργατικό κλίμα. Αυτός ήταν και ο τρόπος της συνεργασίας και της συμπόρευσης της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς με το σύνολο των ανθρώπων αυτών χωρίς να εξετάζονται οι κομματικές ή δημοτικές τους προτιμήσεις.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Οικονομίδη Μελή

Γεια σου Κιλκίς,

Είμαι ο Μελής Οικονομίδης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κύπρο. Τελείωσα την Ε.Α.Σ.Α. Θεσσαλονίκης, αποκτώντας το πτυχίο του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και είμαι εν ενεργεία καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Είμαι κάτοικος Κιλκίς τα τελευταία 26 χρόνια και υπηρετώ στο Γυμνάσιο και Λύκειο Χέρσου.

Περιοδεία στο Δροσάτο πραγματοποίησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δημάρχος Κιλκίς, με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, Κώστα Τσαουσίδη, Γιώργο (Γιούρα) Παπαδόπουλο και Σοφία Τσιραμπίδου.
Στην περιοδεία στο χωριό συναντήθηκαν με εργαζόμενους στις βιομηχανίες του Κιλκίς, νεολαίους και συνταξιούχους.

Κλιμάκιο του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" αποτελούμενο από την Αγγελίδου Ειρήνη, τον Γεώργιο Νότα, την Λένα Αναστασιάδου και τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο, επισκέφθηκε το Γηροκομείο Κιλκίς.

Η Πολιτική μας στον τομέα της Πρόνοιας και της Κοινωνική Προστασίας.

Επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης, ο δημότης της Παιονίας.

Εξαρχής είχαμε δεσμευτεί για την ίδρυση υπηρεσίας Πρόνοιας στο Δήμο Παιονίας και το πραγματοποιήσαμε, ιδρύοντας το αυτοτελές τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας και μάλιστα σε αποκεντρωμένη δομή στην Αξιούπολη. Επίσης, στο τμήμα Πρόνοιας του Δήμου πλέον λειτουργεί και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παιονίας όπου απασχολούνται δύο υπάλληλοι, ένας κοινωνικός λειτουργός και μία ψυχολόγος και χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ.

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 13:06

Σισμανίδης: Ο δήμος Κιλκίς να σπάσει στα τρία!

Συντάκτης:

Την εκτίμησή του ότι ο Δήμος Κιλκίς, πρέπει να σπάσει σε τρείς Δήμους, γιατί με τη σημερινή του μορφή δεν είναι καθόλου λειτουργικός, εξέφρασε ο Δήμαρχος Κιλκίς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΄΄Βεργίνα τηλεόραση΄΄ και στον Δημοσιογράφο Χρήστο Γιασκουλίδη.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και κοινωνική αποδοχή. Ένας δυναμικός άνθρωπος, ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης, προστίθεται στο δημοτικό μας συνδυασμό με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Γνωρίστε τους υποψήφιους συμβούλους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Το σταθερό πρόταγμα της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για την ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής, με νέους ανθρώπους, που έχουν ‘’καθαρό πρόσωπο’’, κοινωνική αποδοχή, πάθος και διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του Γιώργου Κεμανίδη. Ο Γιώργος Κεμανίδης κατέρχεται στο δημοτικό συνδυασμό με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη για να προχωρήσουμε αποφασιστικά στο μέλλον, για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.